Bensu Soral aşı eleştirilerine son noktayı koydu

Bensu Soral aşı eleştirilerine son noktayı koydu

Ünlü oyuncu Bensu Soral, önceki akşam Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Cam Tavanlar dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Soral, yeni projesi ve koronavirüs aşısı olması nedeniyle kendisine gelen eleştiriler hakkında konuştu.

Show TV'nin yeni dizisi Cam Tavanlar'da Kubilay Aka ile başrolleri paylaşacak olan Bensu Soral, "Kubilay ile enerjimiz tuttu. Kendisini çok sevdim, iyi anlaşıyoruz" dedi.

Bensu Soral aşı eleştirilerine son noktayı koydu - Resim : 1

"AŞI OLMAMAM MI GEREKİYORDU?"

Yakın zamanda "Crohn" hastası olduğu için Covid-19 aşısı olan Bensu Soral, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. 

Bensu Soral aşı eleştirilerine son noktayı koydu - Resim : 2

“AŞI OLMAMAM MI GEREKİYORDU?”

Eleştirilere yanıt veren Bensu Soral, "Sıram geldi ve aşı oldum. Olmamam mı gerekiyordu? Bana çok destek olan oldu" yanıtını verdi.

CROHN HASTALIĞI NEDİR?

Temelde ağız, yutak, yemek borusu, mide, ince bağırsak, kalın bağırsak ve anüsten oluşan sindirim sistemi içerisinde herhangi bir bölgede yerleşim gösterebilen Chron hastalığı, genel olarak ince bağırsak ve ince bağırsağın kalın bağırsak ile birleşim bölgelerinin çevresinde görülen iltihabi bir hastalıktır. Kadınlar arasında erkeklere oranla daha geniş bir yaygınlığa sahip olan hastalık, genellikle 35 ila 40 yaşları arasında görülür. Bununla birlikte çocukluk ve ergenlik döneminde de Chron hastalığına yakalanan birçok birey mevcuttur. Hastalık, tutulum yaptığı sindirim sistemi bölümlerinde kalınlaşma, ülser adı verilen yara oluşumları ve iltihaba neden olur.

CROHN HASTALIĞI BELİRTİLERİ NELERDİR?

Crohn hastalığında belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterebilse de genel anlamda en yaygın şekilde görülen belirtiler aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

İshal,

Karın ağrısı,

Bazı durumlarda kabızlık ve şişkinlik,

Mide bulantısı ve kusma,

Ateş,

Anüs çevresinde çatlak oluşumu,

Dışkıda kan ve iltihap.

Kaynak: Haber Global TV

Bensu Soral magazin haberleri Kubilay Aka Cam Tavanlar cam tavanlar dizisi Kuruçeşme