Beklenen açıklama geldi! Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına müjde

Magazin Haberleri Yargı
Beklenen açıklama geldi! Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına müjde

Bir süredir meslektaşı Pınar Deniz ile aşk yaşayan ve yakın zamanda ailesiyle tanıştıran Kaan Yıldırım, evleneceklerini duyurdu.

Ünlü isimlerle yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen oyuncu Kaan Yıldırım, bir süredir meslektaşı Pınar Deniz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda Deniz'e evlilik teklifi eden ve ailesiyle tanıştıran Yıldırım, evleneceklerinin müjdesini verdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Özel hayatıyla ilgili 2. Sayfa programına açıklama yapan yakışıklı oyuncu, "Evlilik haberleri doğru, evleniyoruz" ifadelerini kullandı.

EVLİLİK TEKLİFİ ETMİŞTİ

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, ağustos ayında ağladığı bir pozu yayınlayarak "İşte öyle bir şey" yazmıştı. Deniz'in paylaşımında evlilik teklifi aldığı ileri sürülmüştü. Yıldırım paylaşımın ardından Deniz'in parmağında yüzük olduğu bir kareyi yayınlamıştı.

Kaan Yıldırım, sevgilisi Pınar Deniz'i ailesiyle tanıştırmıştı. Abla Nilüfer Yıldırım'la kısa sürede iyi bir bağlantı kuran Deniz'in görümcesiyle yediği içtiği ayrı gitmiyordu.

Abla Yıldırım'ın ardından anne Seyhan Yıldırım'la bir araya gelen ve sosyal medyadan takipleşmeye de başlayan Deniz, kaleyi içerden fethetmişti.

Kendileriyle içli dışlı olan Deniz'i gelinleri olarak görmek isteyen Yıldırım ailesi, hem Kaan Yıldırım'a hem de Pınar Deniz'e 'artık evlenin' baskısı yapıyor.

İddiaya göre özellikle anne Yıldırım'ın, "İyi giden bir ilişkiniz var. Daha fazla evliliği ertelemeyen" dediği öne sürülüyor.

Beklenen açıklama geldi! Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına müjde - Resim : 1

PINAR DENİZ KİMDİR?

Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak 4 Kasım 1993'te Adana'da doğdu ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Star TV'de yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynadı. 2016-2018 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2018 yılında FOX'ta yayınlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı Bir Deli Rüzgar dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırdı. 2021 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yargı dizisinde Aşk 101'de birlikte rol aldığı Kaan Urgancıoğlu ile başrolleri paylaşmakta ve "Ceylin Erguvan" karakterini canlandırmaktadır.

 

Kaynak: Haber Global TV