Bestemsu Özdemir'in 'estetik' isyanı! "Yüzüm değişiyor"

Magazin Haberleri
Bestemsu Özdemir'in 'estetik' isyanı! "Yüzüm değişiyor"

Şu sıralar Kirli Sepeti dizisinde rol alan oyuncu Bestemsu Özdemir önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Muhabirler ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Bestemsu Özdemir, hakkında çıkan estetik iddialarına isyan etti.

Şimdilerde Fox TV'de ekrana getirilen Kirli Sepeti adlı dizide Yasemin karakteri ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir ekranların aranılan kadın oyuncular arasında yerini alıyor. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Bestemsu Özdemir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bestemsu Özdemir'in 'estetik' isyanı! "Yüzüm değişiyor" - Resim : 1

"16 YAŞINDAKİ FOTOĞRAFIMI KOYUP 'ESTETİK YAPTIRDI' DEMELERİ KOMİK"

"Estetik yaptırmıyorum çünkü oyuncu mimiksiz olmaz" sözlerinden sonra eski fotoğrafı ortaya çıkan Özdemir, konuyla ilgili yöneltilen soruya "Sadece dişlerimi yaptırdım. Dudaklarım o yüzden bir tık öne çıktı. 16 yaşındaki fotoğrafımı koyup, 'Estetik yaptırdı' demeleri komik. Şu an 32 yaşındayım, yüzüm değişiyor. Annem ortada ona benziyorum. Estetik yaptırmadığım belli. Mimik yapabiliyorum. Estetik yaptırmadım, yaptırmayacağım" cevabını verdi.

Bestemsu Özdemir'in 'estetik' isyanı! "Yüzüm değişiyor" - Resim : 2

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR?

Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, 20 Nisan 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Bestemsu Özdemir, 2,5 yaşında anne ve babasının boşanmasının ardından anneannesi ile Ankara'da yaşadı. Daha sonra annesinin yanına İstanbul'a döndü ve Saint Benoît Fransız Lisesi'nde öğrenim gördü. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümünde tamamladı.

Bir ajansa kaydolan Özdemir, Mavi için modellik yaptı, kısa bir süre sonra modelliği bıraktı. Menajer Cem Tatlıtuğ ile tanışmasının ardından oyunculuk eğitimi aldı ve ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Araf Zamanı ve Sakarya Fırat dizileri ile edindi. Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem ve Ege’nin Hamsisi, Tabula Rosa, Biz Size Döneriz ve Güvercin gibi projelerde rol aldı.

BESTEMSU ÖZDEMİR OYNADIĞI DİZİLER

2012- Sakarya Fırat

2012- Araf Zamanı

2012- İstanbul Hatırası

2014- 2015- Kara Para Aşk

2015- Analar ve Anneler

2017- 2018- Meryem

2018- Ege’nin Hamsisi

2020- Güvercin

2020- 2021- Akrep

2021- İkimizin Sırrı

 

Kaynak: Haber Global TV