Başkan Böcek'ten Survivor yarışmacısı İsmail Balaban'a destek

Survivor 2021

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Survivor 2021'de İsmail Balaban'ın karşı takım oyuncularıyla gerginlik yaşadığı esnada gönüllüler takımından Uğurtan Dora'nın ünlü sporcu için kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

Survivor 2021’de İsmail Balaban ile Uğurtan Dora arasında gerginlik yaşandı. Çıkan tartışma sonrası Uğurtan'ın Balaban için sarf ettiği "soytarı" ve "Zenne gibi oynarsın ancak" sözleri güreş camiasının büyük tepkisini çekti.

Başkan Böcek'ten Survivor yarışmacısı İsmail Balaban'a destek - Resim : 1

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İsmail Balaban'a yönelik karşı takım oyuncusunun kullandığı 'soytarı', 'Zenne gibi oynarsın ancak' ifadelerine yönelik açıklama yaptı.

"İSMAİL ATA SPORUNU TEMSİL EDİYOR"

Antalya Büyükşehir ASAT Spor Kulübü sporcusu başpehlivan Balaban'ın ikizi Turan Balaban'ı ve takım arkadaşlarını antrenmanda ziyaret eden Başkan Böcek, manevi oğlu olarak addettiği İsmail'in ata sporu ve ata sporunun kalesi niteliğindeki Antalya'yı temsil ettiğini söyledi.

Başkan Böcek'ten Survivor yarışmacısı İsmail Balaban'a destek - Resim : 2

Balaban ve diğer başpehlivanların Türkiye'nin her bölgesinde ata sporu güreşi devam ettirdiğini vurgulayan Başkan Böcek, ülke genelinde başpehlivanların doğudan, batıya kuzeyden doğuya güreşlere katıldığını ve doğulu, batılı gibi ayrım yapılmadığını aktardı. Rakip oyuncuyu sözleri nedeniyle kınadığını belirten Başkan Böcek, şöyle konuştu:

"İsmail Balaban ata sporunu, Antalya'yı ve Türkiye'yi başpehlivan olarak temsil etmektedir. Güreşçilerimiz hiçbir alanda siyaset yapmazlar. Onlar, ata sporunun geleneği çerçevesinde er meydanında kozlarını paylaşır.”

Kaynak: DHA

Türkiye Güreş Federasyonu Survivor İsmail Balaban Survivor 2021 Uğurtan Dora Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek survivor haberleri Antalya haberleri