Bahar Candan yalnızlığından dem vurdu! İlginç isteği takipçilerini şaşırttı

Survivor 2021
Bahar Candan yalnızlığından dem vurdu! İlginç isteği takipçilerini şaşırttı

İşte Benim Stilim isimli moda yarışmasında adını duyuran Bahar Candan, sosyal medyadan yalnızlığından dem vurdu. Candan, takipçilerinden şaşırtıcı bir istekte bulundu.

TV 8'de yayınlanan İşte Benim Stilim adlı moda yarışmasının ikinci sezonuna Nihal Candan’ın kardeşi olarak katılan Bahar Candan sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Fotoğraflarına yaptığı photoshop'larla ve cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken Candan,  gündeme yine bomba gibi bir açıklamayla geldi.

Yarışmadan sonra sosyal medya fenomenliğine adım atan Bahar Candan, Instagram hesabının hikayeler bölümünden takipçilerinden ilginç bir istekte bulundu.

Bahar Candan yalnızlığından dem vurdu! İlginç isteği takipçilerini şaşırttı - Resim : 1

"Çok yalnızım ve sıkılıyorum" diyen sosyal medya fenomeni paylaşımında, "Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim" ifadelerini kullandı. 

Bahar Candan yalnızlığından dem vurdu! İlginç isteği takipçilerini şaşırttı - Resim : 2

DOYA DOYA MODA'YA DAMGA VURUYOR

Şimdilerde yine TV 8'de ekrana gelen Doya Doya Moda'da yarışan ve hareketleriyle yarışmaya damga vuran Bahar Candan, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir bölümde bilerek kendini sandalyede yere atmıştı. Candan'ın bilerek yaptığı bu davranış jüri üyelerini de kızdırmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Bahar Candan sosyal medya bahar candan sosyal medya magazin haberleri