Baht Oyunu'nda kıskançlık krizi

Baht Oyunu
Baht Oyunu'nda kıskançlık krizi

Kanal D'nin sevilen dizisi Baht Oyunu'nun 9. bölümünde Ada kıskançlık krizine girdi, Meltem ile arasında soğuk savaş resmen başladı.

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi “Baht Oyunu”, sürprizlerle dolu dokuzuncu bölümüyle büyük ilgi gördü. Dizi, sosyal medyada #KıskançlıkOyunu etiketiyle de en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

BAHT OYUNU 9. BÖLÜMDE NE OLDU?

‘Baht Oyunu’nun dokuzuncu bölümünde Bora’nın yeni asistan alacağını duyan Ada ve Tuğçe, öne çıkan adayları beraber eledi. Bunun üzerine Bora göreve çocukluk arkadaşı Meltem’i ofise getirince Ada kıskançlık krizine girdi ve iki kadın arasında soğuk savaş başladı. 

Rakibinin üstünden gözlerini ayırmayan Ada, Meltem’in şüpheli davranışlarına şahit oldu. Meltem’in bir nevi ajanlık yaptığını düşünerek Tuğçe’den yardım istedi. Şüphelerini Bora’yla paylaşan Ada, beklediği cevabı alamayınca Meltem ile ilgili araştırmalarını derinleştirdi. 

Ada nihayet Meltem’in açığını yakalayıp Bora’yla konuşmak için evine gitti. Ada, tam gerçekleri anlatmak üzereyken Meltem’i bornozla görünce şoke oldu.

BAHT OYUNU 10. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri baht oyunu dizisi