Bahar Candan'dan şaşkına çeviren 'Dolar' yorumu! "Bizim için bir şans..."

Magazin Haberleri dolar
Bahar Candan'dan şaşkına çeviren 'Dolar' yorumu! "Bizim için bir şans..."

Faik Öztürk’ün sunduğu ‘Haberin Kanalı’ adlı programa katılan Bahar Candan, yaptığı dolar açıklamasıyla dikkat çekti. Candan, "Doların yükselmesi bizim için bir şans" dedi.

Flash TV’de yayınlanan Haberin Kralı programına katılan Bahar Candan doların yükselmesiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

"DOLARIN YÜKSELMESİ BİZİM İÇİN ŞANS"

Faik Öztürk’ün dolarla ilgili yönelttiği soruyu cevaplayan Bahar Candan, “Doların yükselmesi bence bizim için bir şans, çünkü Türk insanları genellikle 3,4,5,6,7,8,9 la çarpım yapmakta zorlanıyorlar ama 10 ile çarpmak çok kolay” dedi.

"ORMAN KANUNLARIYLA AYNI"

Açıklamasına devam eden Bahar Candan, “Dolar hep yüksekti, milyoner olan hep milyoner olmayan değil. Orman kanunlarıyla günümüzdeki ekonomik denge aynı, bir hayvan hayatını her koşulda devam ettirebiliyorsa insan da ekonomiye uyum sağlayabilir” ifadelerini de kullandı.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 22 yaşındaki Bahar Candan, Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızıdır. Ablası Nihal Candan gibi o da İşte Benim Stilim adlı moda yarışmasıyla ünlü oldu. Hukuk öğrencisi olduğu bilinen Bahar Candan'ın "Dondurma Gibisin" ve "Dom Pérignon" adlı iki şarkısı var. İşte Benim Stilim'deki konuşma tarzı, mimikleri ve ağlamalarıyla sık sık gündem olan Bahar Candan'ın Doya Doya Moda yarışması için 44 bedene çıktığı söyleniyor. Bahar Candan 1,76 cm boyunda ve 71 kilodur.

 

Kaynak: Diğer

dolar dolar kuru Bahar Candan Flash TV Faik Öztürk magazin