Ayak İşleri 1. Bölüm İzle

Dizi Haberleri
Ayak İşleri 1. Bölüm İzle

Ayak İşleri dizisinin 1. 2. ve 3. bölümü Gain'de yayınlandı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 12 Mayıs 2021 tarihli Ayak İşleri dizisinin ilk 3  bölümünü izleyebileceğiniz link. Ayak İşleri 1. Bölüm izle.

Gain'in komedi-aksiyon türündeki yeni dizisi Ayak İşleri'nin ilk 3 bölümü yayınlandı.

AYAK İŞLERİ DİZİSİNİN KONUSU

Görev odaklı maço Vedat ve politik doğruculuğa kafayı takmış Z kuşağı Evren’in yanında çalıştıkları zengin iş adamının ufak tefek işlerini halletmeye çalışırken düştükleri durumları, kıvrak bir komedi diliyle anlatan dizi, aynı zamanda aksiyon sahneleriyle de teknik anlamda da üstün bir iş olarak dikkat çekmeye hazırlanıyor.

Köpek kaçırmaktan apartman toplantısına katılmaya, hepsi birbirinden “ciddi” ayak işlerini yerine getirmeye çalışan Evren ile Vedat’ın her bölümde birbirinden değerli sürpriz konuk oyuncularla şenlenecek maceraları hem komedi hem aksiyon sevenleri ekran başına çağırıyor.

AYAK İŞLERİNİN OYUNCU KADROSU

Dizinin senaristliğini Caner Özyurtlu ve Volkan Öge paylaşırken, yönetmen koltuğunda ise Caner Özyurtlu oturuyor.

Çağlar Çorumlu ile Güven Murat Akpınar’ın başrolleri paylaştığı Ayak İşleri dizisinin her bölümünde sürpriz konuklar yer alacak. 

Ayak İşleri’nin ilk üç bölümün konukları ise Sarp Akkaya, Esra Ruşan ve Sarp Apak.

Ayak İşleri 1. Bölüm İzle

Ayak İşleri'nin Gain'de yayınlanan 1. 2. ve 3. bölümünü izleyebileceğiniz link. Unutmayın Gain paralı bir platformdur ve dizileri izleyebilmek için abonelik gerektirir. 

Ayak İşleri dizisi dizi izle dizi haberleri ayak işleri son bölüm izle gain dizileri gain izle ayak işleri yeni bölüm izle