atv’nin yeni dizisi Adı Sevgi’nin yayın günü belli oldu

Dizi Haberleri
atv’nin yeni dizisi Adı Sevgi’nin yayın günü belli oldu

Yunus Emre Yıldırımer ile Gizem Güneş’in başrollerde yer aldığı atv’nin yeni dizisi Adı Sevgi seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. İşte detaylar…

atv’nin yeni dizisi Adı Sevgi ekran yolculuğuna başlıyor. Umut dolu bir hikayeyi izleyiciye aktaracak olan dizinin yayın günü belli oldu.

Adı Sevgi dizisinin ilk bölümü 13 Mart Pazar akşamı yayınlanacak.

Adı Sevgi dizi

ADI SEVGİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Yunus Emre Yıldırımer ile Gizem Güneş'in yanı sıra dizinin oyuncu kadrosunda; Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler, Kürşat Demir, Ece Koroğlu, Cenk Hakan Köksal, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü ve Berfu Öngören yer alıyor.

ADI SEVGİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

"Adı Sevgi", hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin, kararlılık, sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Adı Sevgi Adı Sevgi dizisi Adı Sevgi ne zaman başlıyor Adı Sevgi 1. bölüm ne zaman Adı Sevgi oyuncu kadrosu dizi dizi haberleri ATV dizileri ATV