Kardeşlerim dizisinin yıldızı Yıldız Fadik Atasoy'un hayalleri gerçek oldu

Dizi Haberleri
Kardeşlerim dizisinin yıldızı Yıldız Fadik Atasoy'un hayalleri gerçek oldu

ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Fadik Sevin Atasoy, projeye dair merak edilenleri anlattı. Atasoy, yeni dizisi sayesinde hayallerinin gerçekleştiğini belirtti.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Yıldız Fadik Atasoy, yeni dizisi Kardeşlerim'i ve canlandırdığı Şengül karakterini şu sözlerle anlattı:

"Şengül, anasız babasız büyümüş bir kadın. Erken yaşta evlenmiş ve 19 yaşında iki çocuğu kucağına almış. Yaşam mücadelesi veren, güçlü, sevdikleri için her şeyi yapmaya göze alan, sürprizli bir toprak kadını."

"NE YAPACAĞI BELLİ OLMAYAN BİR KARAKTER"

Senaryoyu okuyunca Şengül karakterini, İtalyan sinemasının ikonu Anna Magnani'nin oynadığı kadınlara benzettiğini dile getiren Atasoy, “İtalya'nın ilk Oscar alan aktristi Magnani'nin Dövme Gül oyununu ABD'de Edgemar'da oynamış ve performansım sayesinde özel burs kazanmıştım. Hep hayal ederdim bu role benzerini Türkiye'de de canlandırabilsem diye. Şengül de Anna Magnani gibi ne zaman patlayacağı ne yapacağı bir türlü kestirilemeyen bir volkan gibi” dedi.

Hikaye kadar kadronun da çok güçlü olduğunu belirten oyuncu, "Kardeşlerim" dizisini izleyen herkesin kendinden parçalar bulacağına özellikle dikkat çekti ve "Umuyorum ki herkes kendi ailesinden, kendi acılarından bir parça bulacak bu hikayede. Durum komiklikleri ise hayat da acının da kahkaha ile içi içe olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatacak" dedi.

Kardeşlerim dizisinin yıldızı Yıldız Fadik Atasoy'un hayalleri gerçek oldu - Resim : 1

KARDEŞLERİM DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kardeşlerim, ilk bölümüyle 20 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV’de!

Kaynak: Haber Global TV

Yıldız Fadik Atasoy Kardeşlerim dizisi dizi haberleri