Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a veda etti

Fragman Dizi Haberleri Kuruluş Osman
Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a veda etti

atv'nin fenomen dizilerinden Kuruluş Osman, dün akşam 60. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide Bamsı Bey'i canlandıran Nurettin Sönmez Kuruluş Osman'a veda etti. Kuruluş Osman'ın 61. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Burak Özçivit, Özge Törer, Nurettin Sönmez, Erkan Avcı gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Kuruluş Osman dizisi, dün akşam 60. bölümüyle ekrana geldi.

Sevilen dizinin 26 Mayıs çarşamba akşamı ekrana gelen 60. bölümünde Togay'ın hain saldırısına göğüs geren Bamsı, aldığı kılıç darbesiyle öldü.

Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a veda etti - Resim : 1

YAPIMCIDAN VEDA MESAJI

Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ, Instagram hesabından Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez'e veda paylaşımı yaptı. 

Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a veda etti - Resim : 2

Bozdağ paylaşımında, "Obada yürek, cenkte pusat oldu! Bir rüya bir destan oldu... Bu destanı anlatırken bize yoldaş olan, Bamsı karakterine can veren Nurettin Sönmez'e emeği ve yol arkadaşlığı için teşekkür ederim" notunu yazdı.

Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a veda etti - Resim : 3

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey ve Malhun Hatun'un evliliği için Kayı Obası'nda düğün toyu kurulur. Uç bölgesinin Türk beylerinin de katıldığı görkemli bir düğün yapılırken, Bala Hatun bu evliliğe olur vermesine rağmen acısını içine atmaya çalışır.

Mevsimin gelmesi ile düğün toyu ertesinde Kayı obasının Domaniç yaylasına göçmesine karar verilir.

Obada hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Moğol valisinin uyarılarına rağmen Togay anlaşmayı bozarak Osman Bey'e saldırmaya karar verir.

Osman Bey, Söğüt'teki işlerini halletmek üzere geride kalırken, göç katarın yola çıktıktan bir süre sonra Togay yönetimindeki Moğolların saldırısına uğrar.

Katarın güvenliğinden sorumlu Bamsı Bey, Togay tarafından ağır biçimde yaralanır. Saldırıyı haber alan Osman Bey ve alpleri Moğol saldırısını püskürtmek için harekete geçer.

KURULUŞ OSMAN 61. BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluş Osman'ın 2 Haziran'da ekrana gelecek olan 61. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı.

Ünlü oyuncu Kuruluş Osman'a veda etti - Resim : 4

NURETTİN SÖNMEZ KİMDİR?

Nurettin Sönmez 24 Temmuz 1978 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği'nde başlamış daha sonra ise Diyalog İletişimcilik Okulu ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde de devam etmiştir.

İlk defa Mavi Kelebekler adlı diziyle ekranların karşısına çıkan Nurettin Sönmez, daha sonra Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'da ve Diriliş: Ertuğrul adlı dizide oynamıştır. Kuruluş Osman adlı diziye 60. bölümde veda etmiştir. 

Kaynak: Haber Global TV

Kuruluş Osman dizi Kuruluş Osman'dan ayrılan oyuncular Kuruluş Osman 60. Bölüm izle Nurettin Sönmez ATV dizileri