Kuruluş Osman 60. Bölüm Full İzle

Kuruluş Osman
Kuruluş Osman 60. Bölüm Full İzle

ATV dizisi Kuruluş Osman'ın 60. bölümü yayınlandı. 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin 60. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Kuruluş Osman 60. Bölüm İzle.

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 59. bölümü 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlandı. Kuruluş Osman 59. bölümü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

KURULUŞ OSMAN 60. BÖLÜMDE NE OLDU?

Osman Bey ve Malhun Hatun'un evliliği için Kayı Obası'nda düğün toyu kurulur. Uç bölgesinin Türk beylerinin de katıldığı görkemli bir düğün yapılırken, Bala Hatun bu evliliğe olur vermesine rağmen acısını içine atmaya çalışır. Mevsimin gelmesi ile düğün toyu ertesinde Kayı obasının Domaniç yaylasına göçmesine karar verilir. Obada hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Moğol valisinin uyarılarına rağmen Togay anlaşmayı bozarak Osman Bey'e saldırmaya karar verir.  

Osman Bey, Söğüt'teki işlerini halletmek üzere geride kalırken, göç katarın yola çıktıktan bir süre sonra Togay yönetimindeki Moğolların saldırısına uğrar. Katarın güvenliğinden sorumlu Bamsı Bey, Togay tarafından ağır biçimde yaralanır. Saldırıyı haber alan Osman Bey ve alpleri Moğol saldırısını püskürtmek için harekete geçer.  

Ağır yaralanan Bamsı Bey'in akıbeti ne olacak? Anlaşmayı bozup Kayı Obası'na saldıran Togay'ın hedefi ne? Osman Bey, Moğol saldırısını püskürtmek için ne yapacak? Osman Bey ve Malhun Hatun'un düğününde neler yaşanacak? Bala Hatun ve Malhun Hatun aralarındaki anlaşmazlıkları çözebilecek mi? Nikola, Togay-Osman Bey savaşından nasıl faydalanacak?

KURULUŞ OSMAN 59. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Osman Bey'in uyarılarına kulak asmadan Moğolların kampını basmaya giden Umur Bey ve alpleri, Nikola tarafından uyarılan Togay tarafından tuzağa düşürülür. Togay'ın komutanı Camuha da nökerleri ile birlikte savunmasız kalmış Umur Bey obasına baskın düzenler. Malhun Hatun ve bir avuç alp obayı savunmak için ölüm kalım mücadelesine girer.  

Osman Bey ve Togay arasındaki anlaşmayı bozmayı başaran Nikola, düşmanlarının birbirini kırmasından faydalanmak isterken; Togay'ın anlaşmayı bozduğunu düşünen Osman Bey, Kayı Obası'na saldırı ihtimaline karşılık önlem alır. 

Nikola tarafından yalnız bırakılan ve tuzağa düşen Umur Bey, yaşadığı başarısızlığın ardından büyük pişmanlık yaşar. Umur Bey obasının yaralarını sarmak için derhal harekete geçen Osman Bey, Umur Bey'den ise Türkmenlerin istikbalini tehlikeye atmasının hesabını soracaktır. 

Osman Bey, tüm uyarılarına rağmen başına buyruk hareket eden Umur Bey'de nasıl hesap soracak? Umur Bey'i tuzağa düşüren Togay, Osman Bey'e karşı nasıl bir hamle yapacak? Malhun Hatun obasını Moğollara karşı nasıl savunacak? Osman Bey, Togay'ın muhtemel saldırısına karşı nasıl önlem alacak? Osman Bey'in Moğollarla yaptığı anlaşmanın bozulmasını Nikola nasıl değerlendirecek? Osman Bey, Malhun Hatun'la evlenme kararını yeniden değerlendirecek mi? Umur Bey yaşadığı başarısızlığın ardından kendini affettirmek için ne yapacak?   

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 60. BÖLÜM FULL İZLE

26 Mayıs günü yayınlanan Kuruluş Osman Dizisinin 60. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. 

KURULUŞ OSMAN 60. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kuruluş Osman 60. Bölüm izle dizi izle Kuruluş Osman dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi ATV kuruluş osman izle kuruluş osman son bölüm izle kuruluş osman yeni bölüm izle atv izle