Ebru Şahin'den şaşırtan Akın Akınözü hamlesi!

Ebru Şahin'den şaşırtan Akın Akınözü hamlesi!

ATV'de yayınlanan Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin, dizideki partneri Akın Akınözü'nü Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Güzel oyuncunun bu hamlesi hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin, dizideki partneri Akın Akınözü'nü Insragram'dan takip etmeyi bıraktı. Şahin'in bu hamlesi şok etkisi yarattı. Akın Akınözü'nün Ebru Şahin'i takip etmeyi sürdürmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Ebru Şahin'den şaşırtan Akın Akınözü hamlesi! - Resim : 1

EKRANLARA VEDA EDİYOR!

Yapımcılığını Banu Akdeniz’in üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan tarafından kaleme alınan ve Cemal Şan ile Barış Yöş’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Hercai, ekranlardaki macerasını tamamlıyor.

Ebru Şahin'den şaşırtan Akın Akınözü hamlesi! - Resim : 2

ATV ekranlarında 3 sezondur devam eden, Reyyan ve Miran’ın imkansızdan doğan aşkını konu alan Hercai, 25 Nisan Pazar günü 69. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Diziye Ahmet Tansu Taşlar (Azad) , Oya Unustası (Gönül), Serhat Tutumluer (Hazar) geçtiğimiz haftalarda diziye veda etmişti.

HERCAİ KONUSU NEDİR?

Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Ebru Şahin Akın Akınözü Hercai dizisi