3 sezondur bekleniyordu... Bir Zamanlar Çukurova'da 'Betül' ortaya çıkıyor

Bir Zamanlar Çukurova Dizi Haberleri
3 sezondur bekleniyordu... Bir Zamanlar Çukurova'da 'Betül' ortaya çıkıyor

Hilal Altınbilek, Kerem Alışık ve Furkan Palalı'nın başrolleri paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncu kadrosuna İlayda Çevik dahil oluyor.

İlayda Çevik üç sezondur ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisine Şermin Yaman’ın kızı, Demir Yaman’ın kuzeni Betül karakteriyle dahil oluyor.

BETÜL EVİNE DÖNÜYOR

Üniversite eğitimi için gittiği Paris’te evlenip yuva kuran Betül, babasının ikinci evliliğinde de nikahın Paris’te kıyılmasına ön ayak olarak, annesi Şermin’e ağır bir darbe vurmuştu. 

Yıllar boyunca, annesinin Hünkar ve Demir ile savaşına uzaktan dahil edilen, iki ailenin arası açıldıkça kendisine yapılan ödemeler aksayan Betül, şimdi evine dönüyor! 

Dönemin şartlarında, Paris tozu yutarak Çukurova’ya gelmiş biri olarak sosyal statüsünü bir miktar kibir ile de bezeyen Betül, ortalığın toz duman olduğu günlerde Adana’ya ayak basacak. 

Daha çok babasından yana olduğunu hissettiren, yıllarca kuzeni Demir ile ilişkisini de annesinin anlattıkları ile sınırlı tutan Betül’ün geçmişe ait hangi duygularla Çukurova’da olacağı ve ne amaçla geldiği merak konusu!  

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümleri her perşembe saat 20.00’de ATV’de yayınlanıyor. 

3 sezondur bekleniyordu... Bir Zamanlar Çukurova'da 'Betül' ortaya çıkıyor - Resim : 1

İLAYDA ÇEVİK KİMDİR?

İlayda Çevik, 22 Aralık 1994 tarihinde Balıkesir'de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde ve Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosunda oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2013 yılında rol aldığı Karagül dizisinde canlandırdığı Maya karakteri ile yaşamıştır.

Şimdilerde, Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Betül karakterine hayat verecek olan İlayda Çevik, 1.72 metre boyunda, 55 kilo ve Oğlak burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

ATV dizileri dizi haberleri dizi Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova dizisi haberleri bir zamanlar çukurova 97. bölüm