Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezonu seyirciyle buluşuyor

Bir Zamanlar Çukurova Dizi Haberleri
Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezonu seyirciyle buluşuyor

İbrahim Çelikkol, Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek'in başrollerde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonu bu akşam başlıyor. Reyting rekortmeni dizi, 4. sezonunda yine atv ekranında fırtınalar estirecek.

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova', dördüncü sezonuna 9 Eylül Perşembe akşamı atv ekranında başlıyor.

YENİ SEZON AFİŞİ BEĞENİ TOPLADI

Geçtiğimiz günlerde merakla beklenen dizinin 4. sezon afişi yayınlandı. ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezon afişinde hikayenin kahramanları, dönemin ve dönem Çukurova’sının rengiyle, ruhunu yansıtan bir poz ile yer aldı. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezonu seyirciyle buluşuyor - Resim : 1

Dizinin çok konuşulan yeni transferleri İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın kadroya katılmasıyla hikayesinin heyecanı daha da ‘Bir Zamanlar Çukurova’, dördüncü sezonunda yine atv ekranında fırtınalar estirecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezonu seyirciyle buluşuyor - Resim : 2

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 4. SEZON OYUNCU KADROSU

Bir Zamanlar Çukurova 4.sezonunda Demir Yaman karakterini canlandıran Murat Ünalmış dizide olmayacak. Yeni sezonda ise İbrahim Çelikkol Hakan Gümüşoğlu karakteri ile boy gösterecek.  İbrahim Çelikkol, gizemli, karizmatik ve adaletli bir İzmirli olarak Adana coğrafyasında uzun yıllardır devam eden birçok hikayenin içinde yerini alacak.

Züleyha Yaman (Hilal Altınbilek): İstanbul'da bir terzidir.

Hakan Gümüşoğlu (İbrahim Çelikkol): Lojistik bir firmanın sahibidir.

Ali Rahmet Fekeli (Kerem Alışık): Adana'nın yerlilerinden olan bir ağadır.

Fikret Fekeli/Yaman (Furkan Palalı): Adnan Yaman'ın gayrimeşru oğludur.

Lütfiye Duman (Hülya Darcan): Fikret'in teyzesidir.

HAKAN GÜMÜŞOĞLU EZBERLERİ BOZMAYA GELİYOR

İhtiraslı, savaşçı, gözü pek kişiliğiyle öne çıkan Hakan Gümüşoğlu, Çukurova’daki pek çok ismin tam tersi, tüm zenginliğini kendisi elde etmiş bir iş insanı. İzmir’de başlayan yaşamı, üniversite yıllarında Berlin’de bir dönem Demir Yaman ile kesişmiş. Ve yıllar sonra Demir’in hayatında kaynağı bilinmeyen düşmanlıkları ve Demir’le üniversite yıllarına uzanan bağı ile hikayenin karanlıkta kalmış düğümlerini çözerek Çukurova’nın altını üstüne getirecek.

NELER YAŞANMIŞTI?

Üçüncü sezonun final bölümünde Demir’i gölge gibi takip eden gizli düşmana karşı tüm Çukurova seferber olmuştu. Küçük Leyla’yı alıkoyan, değirmenleri yakıp tırları kaçıran eşkıyayı Fikret’le birlikte aramaya koyulan Demir’in konağı yangın yerine dönmüş, yaşanan hengamede Demir ortadan kaybolmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova 4. sezon Bir Zamanlar Çukurova 103. bölüm izle ATV ATV dizileri