Uğur Güneş'ten eski dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya esprili gönderme

Bir Zamanlar Çukurova
Uğur Güneş'ten eski dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya esprili gönderme

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'dan kendi isteğiyle ayrılan oyuncu Uğur Güneş, sosyal medya hesabından eski dizisiyle ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı Yılmaz karakteriyle hafızalara kazınan Uğur Güneş, Instagram hesabından komik bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncunun hayranları Bir Zamanlar Çukurova'ya veda eden 3 oyuncuyu, dünyaca ünlü ressamların dünyaca tanınan tablolarına montajladı.

Uğur Güneş'ten eski dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya esprili gönderme - Resim : 1

Uğur Güneş, Melike İpek Yalova ve Esra Dermancıoğlu’nun yer aldığı bu caps sosyal medyada olay yarattı.

Norveçli ressam Edvard Munch'ın ünlü tablosu Çığlık'a Uğur Güneş monte edilirken, Hollandalı ressam Johannes Vermeer'in başyapıtlarından biri olan İnci Küpeli Kız olarak Melike İpek Yalova ve Leonardo da Vinci'nin ünlü tablosu Mona Lisa'ya da Esra Dermancıoğlu'nun fotoğrafı montajlanmış.

Uğur Güneş, takipçilerini gülümseten bu paylaşımı Instagram hesabının hikayeler bölümünden "İnanılmaz iyi" notuyla paylaştı. 

Uğur Güneş'ten eski dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya esprili gönderme - Resim : 2

İŞTE AYRILIĞIN PERDE ARKASI

Uğur Güneş, kısa bir dönem partneri Hilal Altınbilek ile beraberlik yaşamıştı. Altınbilek, Uğur Güneş'ten ayrıldıktan sonra dizinin bir diğer oyunucu Kerem Alışık ile yakınlaşmıştı. Basına yansıyan aşk haberleri sonrası Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık ile bağları kopan Uğur Güneş'in diziden bu yüzden ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş magazin haberleri