Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimler? Kardeşlerim dizisi konusu nedir, hangi kanalda ne zaman başlıyor?

Dizi Haberleri Kardeşlerim
Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimler? Kardeşlerim dizisi konusu nedir, hangi kanalda ne zaman başlıyor?

ATV'nin merakla beklenen dizisi Kardeşlerim için geri sayım başladı. İlk bölümü 20 Şubat Cumartesi yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisine dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

İlk fragmanı seyirciyle buluşan Kardeşlerim dizisi yayın hayatına başlamadan dikkat çekmeyi başardı. Yıldız Fadik Atasoy'un başrolde yer aldığı Kardeşlerim dizisinin konusu ne? Kardeşlerim dizisinin oyuncuları kimler? İşte, Kardeşlerim dizisine dair tüm merak edilen soruların yanıtları...

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kardeşlerim dizisi, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü seyirciyle buluşturacak. 

Yapımına NGM’nin imza attığı Kardeşlerim'in yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otururken, Gül Abus Semerciğ dizinin senaryosunu kaleme alıyor. 

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda; Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi üünlü isimler yer alıyor. 

Kardeşlerim dizisi oyuncuları kimler? Kardeşlerim dizisi konusu nedir, hangi kanalda ne zaman başlıyor? - Resim : 1

KARDEŞLERİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kardeşlerim dizisi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor.

ILDIZ  FADİK ATASOY KARDEŞLERİM'İ ANLATTI 

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Yıldız Fadik Atasoy, yeni dizisi Kardeşlerim'i ve canlandırdığı Şengül karakterini şu sözlerle anlattı:

"Şengül, anasız babasız büyümüş bir kadın. Erken yaşta evlenmiş ve 19 yaşında iki çocuğu kucağına almış. Yaşam mücadelesi veren, güçlü, sevdikleri için her şeyi yapmaya göze alan, sürprizli bir toprak kadını."

KARDEŞLERİM DİZİSİ HANGİ KANALDA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kardeşlerim, ilk bölümüyle 20 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV’de!

KARDEŞLERİM İLK TANITIM

Kaynak: Haber Global TV

Kardeşlerim dizisi Yıldız Fadik Atasoy dizi haberleri