Atiye 3. Sezon Netflix'e geldi

Netflix Dizi Haberleri
Atiye 3. Sezon Netflix'e geldi

Atiye dizisinin 3. sezonu 17 Haziran 2021 Perşembe günü Netflix'te yayınlandı. Atiye'nin  üçüncü sezonu Netflix aboneleri tarafından izlenebiliyor. Atiye 3. sezon izlemek için yapmanız gerekenler haberimizde.

Merakle beklenen Atiye dizisinin 3. sezonunun tamamı Netflix'te yayınlandı.

Atiye 3. sezonun konusu

Atiye ve Erhan sembolün gizemini çözmek için birlikte hareket etmiş ve oldukça yol kat etmişlerdir. Sırada ise ikiliyi oldukça zorlayacak olaylar beklemektedir. Çiftin, geçmişlerine ait tüm sırlara sahip kızları Aden kayıptır.

Atiye ve Erhan sekiz yıldız kayıp kızı bulmaya çalışır. Süreç içerisinde başarılı olamayan ikili hedefine sekiz yıl sonra varır. Kızlarını bulan Atiye ve Erhan kızını tüm kötülüklerden korumak ister. Ancak karanlık güçler Aden'den yararlanmak ister. Atiye ve Erhan'ın omzundaki yük büyür çünkü ikilinin öte yadan dünyayı da kurtarması gerekir. Atiye ve Erhan kendilerini yeni bir yolculuğun içinde bulur.

2. sezon beğenilmemişti

Netflix’in Türkiye yapımı ikinci orijinal dizisi olan Atiye, geçtiğimiz yıl ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Beren Saat‘in başrolünü üstlendiği dizi ilk sezonundaki göz ardı edilemeyecek kusurlar nedeniyle eleştirmenler tarafından pek beğenilmedi ve dizinin ikinci sezonu da bu durumu değiştirecek bir yenilik sunmadı.

Atiye dizisinin konusu

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

ATİYE OYUNCULARI KİMLER?

Beren Saat /Atiye Özgürsoy

Mehmet Günsür /Erhan Kurtiz

Metin Akdülger/ Ozan Yılmaz

Melisa Şenolsun /Cansu Özgürsoy - Elif Kurtiz

Başak Köklükaya/ Serap Özgürsoy

Civan Canova /Mustafa Özgürsoy

Tim Seyfi /Serdar Yılmaz

Meral Çetinkaya /Zühre Altın

Lara Tonka /Aden

Selma Ergeç /Umut

Fatih Al /Nazım Kurtiz

Hazal Türesan/ Hannah

Selen Öztürk - Sibel Melek Arat Seher Altın

Senan Kara /Melek Yılmaz

Cezmi Baskın /Öner

ATİYE 3. SEZON İZLE

Netflix'te yayınlanan Atiye dizisinin 3. sezonunu bu linkten izleyebilirsiniz. Unutmayın Netflix paralı bir platformdur ve dizileri sadece aboneleri izleyebilir.

Netflix izle Netflix dizileri Atiye dizisi dizi dizi haberleri dizi izle