Aslıhan Doğan Turan, Tom Cruise ile fotoğraf paylaştı, sosyal medyanın diline düştü

Magazin Haberleri
Aslıhan Doğan Turan, Tom Cruise ile fotoğraf paylaştı, sosyal medyanın diline düştü

Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan ile Wimbledon tenis turnuvasının finalini izlemek için Londra'ya gitti. Maçta Tom Cruise ile karşılaşan Doğan, ünlü aktör ile çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Doğan'ın kendi yüzüne uyguladığı filtreden Tom Cruise da nasibini aldı.

Tenis dünyasının en prestijli turnuvası olan Wimbledon'da Novak Djokovic ile Nick Kyrgios arasında oynanan tek erkekler finalini izlemek için İngiltere'ye giden Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ın Tom Cruise ile olan paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Aslıhan Doğan Turan, Tom Cruise ile fotoğraf paylaştı, sosyal medyanın diline düştü - Resim : 1

FİLTRENİN DOZUNU KAÇIRDI

Büyük finali izlemeye giden Aslıhan Doğan Turan, dünyaca ünlü aktör Tom Cruise ile karşılaşınca hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi. Aslıhan Doğan Turan, kendi yüzüne uyguladığı filtreyi Tom Cruise'a da uygulayınca sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Aslıhan Doğan Turan, Tom Cruise ile fotoğraf paylaştı, sosyal medyanın diline düştü - Resim : 2

Aslıhan Doğan Turan'ın fotoğrafa uyguladığı filtre sayesinde 60 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız Tom Cruise 40'lı yaşlarına döndü. Aslıhan Doğan Turan'ın Tom Curise ile olan paylaşımı sosyal medyayı salladı. Ünlü aktörü filtreli haliyle görenler yorum yağdırdı.

Aslıhan Doğan Turan, Tom Cruise ile fotoğraf paylaştı, sosyal medyanın diline düştü - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Tom Cruise Aslıhan Doğan Turan Arda Turan