Aşkın Tarifi'nin yıldızı Serra Arıtürk'ün bilinmeyen yönü

Magazin Haberleri Aşkın Tarifi
Aşkın Tarifi'nin yıldızı Serra Arıtürk'ün bilinmeyen yönü

Kanal D'nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi'nde başrollerde yer alan Serra Arıtürk'ün birçok kişi tarafından bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı.

Kanal D'nin yaz dizisi Aşkın Tarifi, konusuyla olduğu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor. 

Aşkın Tarifi'nin yıldızı Serra Arıtürk'ün bilinmeyen yönü - Resim : 1

Sevilen diziyle yıldızı parlayan oyuncu Serra Arıtürk, Aşkın Tarifi hayranları tarafından merak ediliyor. 

Aşkın Tarifi'nin yıldızı Serra Arıtürk'ün bilinmeyen yönü - Resim : 2

23 yaşındaki Arıtürk'ün, oyunculuğun yanı sıra müzikle ilgilendiği de ortaya çıktı. 7 yaşında gitar ile tanışan Arıtürk, lise sondan itibaren şarkı söylemeye adım atmış. Şarkı söylemeye başladıktan sonra Boğaziçi Caz Korosu ekibinde yer almaya başlamış olan genç oyuncunun eğitimi nedeniyle buradan ayrıldığı ortaya çıktı. 

Serra Arıtürk, oyunculuğun yanı sıra müzik çalışmalarına devam ediyor.

Aşkın Tarifi'nin yıldızı Serra Arıtürk'ün bilinmeyen yönü - Resim : 3

AŞKIN TARİFİ NAZ KİMDİR?

Üç kuşak İstanbullu, ülkenin hatırı sayılır ailelerinden birinin kızıdır. Servetine güvenip, sosyal medyada fenomen olmak yerine, kendisini geliştirmekten vazgeçmemiştir. Bu yüzden aile şirketinde yönetici olmaktansa, kendi restoranını açmıştır. Ailesinden destek almadan, ayakta kalmak için de büyük bir mücadele vermektedir. Disiplinli dadıların yönlendirmeleri, üstüne Fransız ekolü okullarda alınmış nitelikli eğitimler; Naz’ı da prensip sahibi, kuralcı ve detaycı yapmıştır. Lise çağına geldiğindeyse, yemeklere merak sarmış; yemek yapmanın çocukluk yaralarını iyileştirdiğini fark etmiştir. Bu ilgi giderek büyümüş, üniversite çağına geldiğindeyse; Fransa’da gastronomi eğitimi almak almıştır. Sonra da İstanbul’a döndüğünde, en yakın arkadaşı Şebnem’le birlikte, bir Fransız restoranı açmıştır. Mükemmeliyetçidir. Başladığı işi, mutlaka bitirir. İnsanlarla ilişkilerinde, mesafesini korur. İyi bir patron, sağlam bir dosttur. İlk bakışta, sert biri gibi görünür. Fakat o sert kabuğun içinde, kırılgan bir kız çocuğu saklar.

Kaynak: Haber Global TV

aşkın tarifi magazin haberleri Serra Arıtürk kaç yaşında