Aşkın Tarifi 7. Bölüm Full İzle

Aşkın Tarifi
Aşkın Tarifi 7. Bölüm Full İzle

Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi'nin 7. bölümü 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü yayınlandı. Biter bitmez internete yüklenen Aşkın Tarifi dizisinin 7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Aşkın Tarifi 7. Bölüm İzle. 

NTC Medya'nın yapımını üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin 7. bölümü 26 Temmuz Pazartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlandı. 

Deniz Koloş'un yönettiği dram türündeki dizi her pazartesi günü saat 20:00'de yayınlanıyor.

Aşkın Tarifi 7. Bölümde ne oldu?

Fırat’ın istifa kararını öğrendikten sonra Naz oldukça kötü olur. Sultan’ın söyledikleri ise iyice tuz biber olur.

Aşkın Tarifi 6. Bölümde ne olmuştu?

Aşkın Tarifi 12 Temmuz Pazartesi yayınlanan 6. Bölümde Naz'ın aklına Fırat'la ilgili korkunç bir şüphe düşüyor!

Mirza’yı ofisinde yakalamış olan Taylan, Fırat’ı köşeye sıkıştırmıştır. Fırat, arkadaşı ve Naz arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Restoranda yemek yarışmasının ön eleme heyecanı herkesi sarmışken, Fırat’ın ortadan kaybolması şok etkisi yaratır. Naz, bir gece önce kendisine hiçbir açıklama yapmadan giden Fırat’a zaten tepkilidir. Üstüne bu kayboluş, onu iyice sinirlendirir.

Sonunda Fırat, Naz’ın karşısına çıktığında, ikili arasında fırtınalar kopar. Fırat, Naz’a kendini anlatma çabasındayken; bir anda karşısına çıkan beklenmedik kişi ise, Fırat’ı tam anlamıyla allak bullak eder. Naz ve Fırat arasında ipler gerilmişken, Naz, Fırat’ın ailesiyle ilgili de yanlış şeyler düşünmeye başlar.

Bu yüzden, Fırat’ı çok kırar. Sonrasında pişman olan Naz, Fırat’la aralarındaki tüm gerilimi sona erdirmek için bir adım atar. Ancak bu defa da Fırat’ın evinde, onu büyük bir sınav bekler. Naz’ın Fırat’a olan güveni, yerle bir olur. Fırat, Naz’ın düşüncelerini değiştirebilecek midir? Yoksa Naz tüm planı anlayacak mıdır?

Aşkın Tarifi dizisinin konusu

Kendi halinde, hayatından memnun bir kebap ustası olan Fırat, günün birinde kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk'a dersini vermek ister. Fırat'ın öfkesi, yolunu bir Fransız restoranına düşürür. Geçmişte Fransız mutfağını iyi bilen bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi Naz Soyluer sayesinde, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek "Aşkın Tarifi" olmadığını anlayacaktır. Aşkın Tarifi var mıdır, Fırat Aşkın Tarifini bulabilecek midir?

Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat, Doktor Aşk’a “aşk dersi” verebilecek mi? Yoksa ava giderken avlanacak mı? Fırat, Aşkın Tarifini bulabilecek midir, ya da Aşkın Tarifi var mıdır?

Aşkın Tarifi dizisi oyuncuları

Kadir Doğulu

Serra Arıtürk

Alper Saldıran

Yasemin Çonka

Ümmü Putgül

Cem Davran

İdil Sivritepe

Atakan Yılmaz

Aşkın Tarifi 7. Bölüm İzle

26 Temmuz'da yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinin 7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

dizi izle aşkın tarifi dizisi kanal d dizileri dizi haberleri aşkın tarifi ilk bölüm kanal d aşkın tarifi izle kanal d izle aşkın tarifi yeni bölüm izle