Aşkın ilk karesi ortaya çıktı! Nehir Erdoğan güne ağlayarak başladı

Aşkın ilk karesi ortaya çıktı! Nehir Erdoğan güne ağlayarak başladı

Oyuncu Nehir Erdoğan'ın, iki yıldır meslektaşı Hatice Aslan'ın eski eşi Renan Kaleli'yle aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Çift, ilk kez Bodrum'da görüntülendi. Ünlü oyuncunun, sabah saatlerinde otelin balkonuna çıkıp ağlaması ise dikkat çekti.

Nehir Erdoğan 2014’te görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil ile evlenmiş, 2017’de boşanmıştı. İki yıl önce de Hatice Aslan’ın eski eşi Renan Kaleli ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Aşkın ilk karesi ortaya çıktı! Nehir Erdoğan güne ağlayarak başladı - Resim : 1

Ancak şimdiye kadar birlikte hiç görüntülenmemişlerdi. Oyuncu, başrolünde olduğu ‘Benim Adım Melek’ dizisinin final yapmasıyla soluğu sevgilisi ile Bodrum’da aldı.

Aşkın ilk karesi ortaya çıktı! Nehir Erdoğan güne ağlayarak başladı - Resim : 2

Posta'dan Ali Keser'in haberine göre, Önceki gün Akyarlar’daki bir oteldeydiler. İkili sabahın ilk saatlerinde tartıştı. Nehir Erdoğan balkona çıkıp tek başına ağladı. Sonra olay tatlıya bağlandı.

Aşkın ilk karesi ortaya çıktı! Nehir Erdoğan güne ağlayarak başladı - Resim : 3

Sosyal medyada hakkında yapılan yorumlara gülerek sevgilisiyle şakalaşan Nehir Erdoğan, Renan Kaleli'nin sırtına tokat attı. 

Aşkın ilk karesi ortaya çıktı! Nehir Erdoğan güne ağlayarak başladı - Resim : 4

Öğle saatlerinde havuz başına inen Erdoğan ve Kaleli, aralarındaki sorunu giderdi. Erdoğan, 41'nci yaş günü için paylaşılan mesajları okudu.

Kaynak: Haber Global TV

nehir erdoğan magazin haberleri Bodrum Haberleri