Arzu Sabancı'dan müstakbel gelini Hande Erçel'e veto

haberglobal.com.tr
Hande Erçel Magazin Haberleri
Arzu Sabancı'dan müstakbel gelini Hande Erçel'e veto

Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın aşkları dolu dizgin devam ederken, ünlü çift de magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı, Hande Erçel'i ailesine gelin olarak görmek istemediği iddia edildi.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, dünyaca ünlü bir markanın davetlisi olarak Paris Moda Haftası'na katıldı.

30 yaşındaki oyuncu, Paris Moda Haftası'ndaki tarzıyla dikkat çekti. Cemiyetin popüler ailelerinden Sabancılara gelin gideceği konuşulan Hande Erçel, ilişkisinde mutlu olsa da iddiaya göre kayınvalide adayı Arzu Sabancı'nın vetosuyla karşılaşıyor.

Arzu Sabancı'dan müstakbel gelini Hande Erçel'e veto - Resim : 1

Verdiği kilolarla dikkati çeken Hande Erçel, 1 yıla yakın bir süredir Ömer-Arzu Sabancı çiftinin oğulları Hakan Sabancı ile sevgili. Ancak Arzu Sabancı, cemiyette Hande Erçel'i gelini olarak gezdirmeyi istemiyor.

Arzu Sabancı'dan müstakbel gelini Hande Erçel'e veto - Resim : 2

"BEN ONU CEMİYETE NASIL SOKACAĞIM?"

Söylemezsem Olmaz programında yer alan iddiaya göre; Arzu Sabancı, Hande Erçel için çok da olumlu düşüncelere sahip değil. Instagram'da yaptığı bazı paylaşımları, Hande Erçel'e imalı yapılıyor gibi konuşulan Arzu Sabancı, iddiaya göre magazin muhabirlerine şoke eden bir harekette bulundu.

Sabancı'ya, "Gelinlik mi bakıyorsunuz?" sorusu soruldu. Bu soruya çok sinirlenen Sabancı, haberi de sildirdi.

Öte yandan Söylemezsem Olmaz programında bu haber, "Bu gelinle cemiyete giremem" başlığıyla verildi. Arzu Sabancı'nın Hande Erçel için, "Ben onu cemiyete nasıl sokacağım" dediği öne sürüldü.

Arzu Sabancı'dan müstakbel gelini Hande Erçel'e veto - Resim : 3