Armağan Çağlayan'a Ajdar şoku! '1 milyon Euro istedi'

Armağan Çağlayan'a Ajdar şoku! '1 milyon Euro istedi'

Ünlü televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' isimli programına Ajdar'ı davet etmek istediğini ancak ünlü ismin konuk olması için kendisinden 1 milyon Euro talep ettiğini açıkladı.

Şu sıralar YouTube'da yayınladığı programlarla gündeme gelen Armağan Çağlayan, 2003 yılındaki ilk 'Popstar Türkiye' yarışmasında boy gösteren Ajdar'ı programa konuk etmek için aradıklarını ancak Ajdar'ın kendisinden 1 milyon Euro istediğini paylaştı.

Armağan Çağlayan'a Ajdar şoku! '1 milyon Euro istedi' - Resim : 1

O dönemde Popstar yarışmasında jüri üyeliği yapan Çağlayan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak durumu şu sözlerle anlattı:

"Gününüzü şenlendireyim mi? Gör Beni’de konuk etmek içim Ajdar’ı aradık. Konuk olmak için 1 milyon Euro istedi."

Armağan Çağlayan'ın paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili binlerce paylaşım yaptı. 

Armağan Çağlayan'a Ajdar şoku! '1 milyon Euro istedi' - Resim : 2

İşte o yorumlardan bazıları:

"Taban fiyat herhalde Armağan Bey, yoksa daha yüksektir marjinal değeri?"

"Çok istikrarlı bir beyefendi. Kendini hiç bozmadı"

"Ajdar'ı gerçekten dinlemek isterdim. Bu muhteşem eserlerin çıktığı insanın derinliklerine yolculuğa hayır demem"

"Az istemiş, koskoca Ajdar bu."

3 YIL ÖNCE DE…

Her fırsatta star olduğunu belirten Ajdar, 3 yıl önce de Renkli Sayfalar programına katılmak için 300 bin Euro talep etmişti.

Armağan Çağlayan'a Ajdar şoku! '1 milyon Euro istedi' - Resim : 3

AJDAR KİMDİR?

Ajdar Anık ya da gerçek adıyla Mehmet Anık, 10 Şubat 1973 tarihinde dünyaya geldi. 1994 yılında Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. "Çikita Muz" adlı şarkısı, klibiyle gündeme geldi. Erol Büyükburç bu şarkının fikrini kendisinin verdiğini söyledi. Şarkılarıyla çeşitli televizyon programlarına katıldı.

2009 yılında Flash TV'de ekrana gelen Her Cevhere Bir Altın adlı yetenek yarışmasında jüri üyeliği üstlendi. 2012'nin Mart ayında Gülben Ergen'in gündemde olan telefon mesajlarının içindeki "Şahdamarımsın" sözüne gönderme yaptığı "Şahdamar" adındaki yeni şarkısıyla tekrar gündeme geldi. Ajdar Anık müzik çalışmalarına devam etmektedir.

Kaynak: Haber Global TV

Armağan Çağlayan magazin haberleri