Arka Sokaklar'da Selin ölüyor mu?

Arka Sokaklar Dizi Haberleri
Arka Sokaklar'da Selin ölüyor mu?

Kanal D’de 16 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar’da Selin’in ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Her hafta Cuma akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Selin ölecek mi? Arka Sokaklar’da Selin karakterini canlandıran Oya Akar diziden ayrılacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu, Oya Akar ve Ela Yörüklü'nün paylaştığı 'Arka Sokaklar' dizisi, bu akşam 616'ıncı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizide Oya Akar'ın canlandırdığı karakter bu haftaki bölümde seri katille karşı karşıya kalıyor. 

 Arka Sokaklar Selin ölüyor mu

ARKA SOKAKLAR SELİN ÖLÜYOR MU?

Ekip seri katilin peşindedir. Selin basın açıklaması yapar. Ancak bu durum onu tehlikenin içine atacaktır. Selin hedef olmuştur. Arka Sokaklar Selin'in ölüp ölmeyeceği bu akşamki yeni bölümde belli olacak. Arka Sokaklar’da Selin karakterini canlandıran Oya Akar’ın dizideki akıbeti de yeni bölümle birlikte ortaya çıkacak.

Arka Sokaklar

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Birbirinden garip karakterde üç hırsız, bir evi soyar. Soyulan ev Aslı Komiserin komşusu Hamiyet’e aittir. Ekip davaya dahil olurken hırsızlar ise gözüne yeni kurbanlarını kestirmiştir. Bu soygun pek çok açıdan ters giderken trajikomik birtakım olaylar silsilesinin de başlangıcı olacaktır.

Son dönemlerde uyuşturucudan dolayı ölümler gittikçe artmaktadır. Ekip daha fazla insanın ölmemesi için bir an önce uyuşturucu tacirlerini yakalamalıdır. Bu sırada vakaya dahil olan sürpriz bir isim ekibi zora sokacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

Arka Sokaklar kanal d dizileri dizi haberleri dizi