Arka Sokaklar dizisinde yasa boğan veda sahnesi! Başrol oyuncusu veda mı ediyor?

Arka Sokaklar Dizi Haberleri
Arka Sokaklar dizisinde yasa boğan veda sahnesi! Başrol oyuncusu veda mı ediyor?

Kanal D’de 16 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar’ın yeni bölüm fragmanı dizi hayranlarını üzdü. Yeni bölümün en dikkat çeken detayı Engin Müdür’ün cenaze görüntüleri oldu. Peki, dizide Engin Balkan’ı canlandıran İlker İnanoğlu Arka Sokaklar’a veda edecek mi?

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar'ın yapımını Erler Film üstlenirken; dizinin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstleniyor.

Arka Sokaklar

YENİ BÖLÜMDE CENAZE TÖRENİ

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu, Oya Akar ve Ela Yörüklü'nün paylaştığı 'Arka Sokaklar' dizisi, bu akşam 614'üncü yeni bölümüyle ekrana gelecek.
Dizinin son bölümünde Engin Balkan, namlunun ucunda görünmüştü. Aşiret liderinin yolladığı Ukraynalı tetikçi kadın, silahını ona doğrultmuştu.

Arka Sokaklar

ENGİN ÖLECEK Mİ?

'Arka Sokaklar'ın 614'üncü yeni bölüm fragmanında ise Rıza Baba ve ekip, mezarlığa geldiklerinde Engin'in cansız bedeniyle karşılaşıyorlar. Engin Balkan için tüm ekip arkadaşları cenazede hazır bulunur.

Arka Sokaklar 3

"GURUR DUYULACAK BİR MESLEKTAŞTI"

Rıza Baba'nın "Şehit Emniyet Müdürü Engin Balkan, bu teşkilatın göz bebeğiydi. Gurur duyulacak bir meslektaştı, örnek bir polisti. Yıllarca bu şehrin her sokağında gezdi" sözleri ise fragmana damga vuruyor.

Engin'in vurulması ile gelen acı olay bütün ekibi derinden etkiler. Haberlere manşet olan bu olay sonucu alarma geçen ekip, tetikçi Lena'yı ve bağlı olduğu suç örgütünü yakalamak ve adalete teslim etmek için var gücüyle çalışacaktır.

 İlker İnanoğlu'nun Arka Sokaklar'daki akıbeti, bu akşam yayınlanacak olan bölümle belli olacak.

Kaynak: Haber Global TV

Arka Sokaklar Arka Sokaklar dizisi Kanal D kanal d dizileri İlker İnanoğlu dizi dizi haberleri