Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'ten dans şov

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'ten dans şov

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Zeliş karakterine veda eden Yüsra Geyik, dans ederken çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına beğeni yağdı.

15 yıldır ekrana gelen Kanal D'nin sevilen dizisi 'Arka Sokaklar'da ilk bölümden bu yana rol alan Yüsra Geyik, diziden ayrılık kararı almıştı. Geyik'in ardından yine dizinin eski oyuncuları arasında yer alan Onur Bay da projeden ayrıldı.

Yorucu bir dönemin ardından soluğu tatilde alan Yüsra Geyik, dans ederken çekilen pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. 

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'ten dans şov - Resim : 1

Oyuncunun, 'Denedik/Yanıldık/Bitti' notuyla paylaştığı fotoğraflar sosyal medyayı salladı.

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'ten dans şov - Resim : 2

Geyik'in fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'ten dans şov - Resim : 3

ARKA SOKAKLAR'A BÖYLE VEDA ETTİ

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar dizisine şu sözlerle veda etmişti:

"Sevgili ailem, mesleğe doğduğum, doyduğum, güldüğüm, ağladığım, üzüldüğüm, sevdiğim (ama en çok sevdiğim) -ben olduğum- ‘yaşar’ olduğum, belki biraz çocukluğum, kesinlikle gençliğim ve olgunluğum… Yani hayatım. Siz benim her şeyimsiniz. Bazı borçlar ödenmez. Ama bu yüzden ailemsiniz zaten değil mi? Biz birbirimize borçlanmayız. Koşulsuzca sever, sınırsızca sayar belki hepimiz hakkettiğimizden çok başka yerlere koyarız birbirimizi.

En iyisi oluruz birbirimizin gözünde. En çok da biz acıtabiliriz birbirimizin canını. Ama hep, o ‘can’da baki kalırız. Şimdi ben müsaadenizle hepimizin beraber attığı en güzel kahkahaları yanıma alıp gidiyorum. Gülerken ağlamalarımız hediyesi, cebimde. Teşekkür, içimdeki minnettarlığı karşılar halde değil. Siz beni hissedersiniz yanınızda, yörenizde… Öyle bir his. Ben sizi hep gönlümde taşırım, öyle bir his. Sizi çok seviyorum. Allah hepimizin yolunu, bahtını açık etsin. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim."

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'ten dans şov - Resim : 4

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı. Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı.

Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Asıl popülerliğini ise Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı. Geyik, 2006-2021 yıllarında Arka Sokaklar dizisinde rol aldı. 

Arka Sokaklar Yüşra Geyik Yüsra Geyik fotoğraflar Yüsra Geyik pozlar