Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'in Rıza Kocaoğlu ile aşk mı yaşıyor? Yüsra Geyik'ten ilk açıklama

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'in Rıza Kocaoğlu ile aşk mı yaşıyor? Yüsra Geyik'ten ilk açıklama

Geçtiğimiz haftalarda Hazal Subaşı ile yollarını ayıran Rıza Kocaoğlu'nun Yüsra Geyik ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan Yüsra Geyik sosyal medya hesabından açıklama yaptı

'Çukur' dizisinde hayat verdiği 'Aliço' karakteriyle adından sıkça söz ettiren Rıza Kocaoğlu, rol arkadaşı Hazal Subaşı ile geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Ayrılığın ardından Kocaoğlu'nun kendinden 12 yaş küçük oyuncu Yüsra Geyik ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

'Arka Sokaklar' dizisinde Zeliha Çoban'ı canlandıran Yüsra Geyik'in Instagram hesabından Kocağlu'nun çektiği bir fotoğraf da yayınlaması aşk iddialarını kuvvetlendirdi.Çıkan aşk haberlerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt veren 30 yaşındaki oyuncu, "Hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle, hızlıca yayılıyor... Konuyla ve gerçeği yansıtmayan aşk yakıştırmalarıyla ilgili bir daha konuşmayacağımı bildirmek isterim. Sağlıklı, huzurlu hafta sonlarınız olsun" ifadelerini kullandı.

Öte yandan 'Çukur' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı'nın ilişkisi mart ayında bitmişti.

Ayrılık haberini Instagram hesabından duyuran Kocaoğlu, "Dünyanın ve ülkemizin çok zor süreçlerden geçtiği, acı kayıplar verdiğimiz bu günlerde gündemi meşgul etmek istemesek de paylaşmak durumunda kaldık. Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden ilişkimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Birbirimize karşı saygı duyarak verdiğimiz bu kararımıza siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan da aynı yaklaşımı bekliyoruz. Bu süreçte bize gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Hazal Subaşı Arka Sokaklar Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüşra Geyik Rıza Kocaoğlu