Tamer Karadağlı ve 24 yaşındaki sevgilisi Iraz Yıldız'dan yeni aşk pozu

Tamer Karadağlı ve 24 yaşındaki sevgilisi Iraz Yıldız'dan yeni aşk pozu

Oyuncu Tamer Karadağlı ile piyanist Iraz Yıldız'ın aşkı son sürat devam ediyor. Çift, önceki gün Yıldız'ın çektiği fotoğraf ile aşklarını gözler önüne serdi.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız’la geçtiğimiz yılın son günlerinde Nişantaşı’nda görüntülenmiş ve bu olaydan kısa bir süre sonra da ikilinin aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. 

Tamer Karadağlı ve 24 yaşındaki sevgilisi Iraz Yıldız'dan yeni aşk pozu - Resim : 1

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih etmeyen ve mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşan çiftten Iraz Yıldız, oyuncu sevgilisinin otomobilinde çektiği selfie'yi paylaştı. İkilinin mutluluğu fotoğrafa böyle yansıdı.

IRAZ YILDIZ KİMDİR?

Iraz Yıldız, 1996 yılında dünyaya geldi. Genç piyanist müzik hayatına 5 yaşında başladı. 

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı'nda 2006-2009'da Yuriy Sayutkin'in öğrencisi olan Iraz Yıldız, 2007'de Rusya'da yapılan "3. Gavrilin Genç Yetenekler Yarışması"nda, 2009'da Sofya'da yapılan "Genç Virtüözler Yarışması"nda, aynı yıl Mersin'de düzenlenen "1. Kamuran Gündemir Ulusal Piyano Yarışması"nda Mansiyon Ödülü kazandı.

"10. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Genç Yetenekler Konseri"nde çalan Yıldız, İstanbul Teknik Üniversitesi Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmalar Merkezi'nin (MİAM) düzenlediği Muammer Sun Onur Gecesi'nde de Muammer Sun'un eserlerini seslendirdi.

Yıldız, 2009'da Şef Vladimir Spivakov tarafından Moskova'da gerçekleşen "Uluslararası Müzik Festivali"ne davet edilirken, "Fazıl Say ve Arkadaşları" projesi kapsamında 2010'da birçok konser verdi.

Çalışmalarına 2010'da başladığı Bilkent Üniversitesi Müzik Hazırlık Lisesi'nde devam eden genç piyanist, bir süredir 53 yaşındaki Tamer Karadağlı ile aşk yaşıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Tamer Karadağlı Iraz Yıldız Iraz Yıldız kimdir magazin haberleri