Arka Sokaklar'a üç yeni isim katıldı

Arka Sokaklar
Arka Sokaklar'a üç yeni isim katıldı

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar 579'uncu bölümünde yeni oyuncular seyirciyle buluşacak.

Kanal D ekranlarında her cuma diziseverlerle buluşan Arka Sokaklar'a yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

26 Şubat akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Emre Fakıoğlu ve Şekip Taşpınar izleyicisi karşısına çıkacak. Genç oyuncu Emre Fakıoğlu, Halis karakterine, Şekip Taşpınar ise Medar karakterine hayat verecek.

Ünlü oyuncu Neriman Uğur ise Nevbahar Pamiroğlu karakteriyle 581'inci bölümde misafir oyuncu olarak diziye dahil olacak.

15. sezonuyla da öne çıkmayı başaran Arka Sokaklar'ın yeni bölümleri her cuma saat. 20.00'de Kanal D'de. 

Arka Sokaklar'a üç yeni isim katıldı - Resim : 1

ARKA SOKAKLAR 578. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali'nin eşi Pınar, araba almak için kredi çekmiştir. Servet Amca, bankadaki elemanını kullanarak hesapta oynama yapar. Ali ve Pınar'ın ortak hesabına 250 bin Euro tutarında para aktarır. Farkında olmadıkları bu durum Servet'in yakalanması ve mali şube polislerinin evdeki muhasebe kayıtlarına ulaşmasıyla ortaya çıkar. Bu kayıtlar ve bankadaki bu para Ali ile Pınar'ın gözaltına alınmasına neden olur. Ali, eşini bu durumdan sıyırmak için suçu üstlenir. Bu kararı ise, aklanması yolunda büyük bir gedik açar.

Bu sırada Servet, terör örgütü ile ilgili verdiği bilgiler ışığında cezaevinden çıkartılır ve istihbarat şubenin belirlediği güvenli eve geçer. Tüm pis işlerini avukatı aracılığıyla güvenli evden yönetmeye başlar. Ali'nin içeride, Servet'in de dışarıda olması ekibimizi çok öfkelendirir. Avukatının peşine düşen ekibimiz, uzun takipleri sonucunda istediklerine ulaşırlar. Servet'in yurtdışına kaçırmaya çalıştığı paralara el koymayı başaran ekibimiz Servet'e büyük bir darbe indirir.

ARKA SOKAKLAR 579. BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haber Global TV

Arka Sokaklar dizisi Şekip Taşpınar dizi haberleri