Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan jüri üyesi oldu! İşte yarışma programı ve partneri...

Magazin Haberleri
Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan jüri üyesi oldu! İşte yarışma programı ve partneri...

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, ünlü modacı Hakan Akkaya ile bir moda yarışmasında jüri koltuğunda oturacak. Sosyal medya hesabından yeni heyecanını paylaşan Aslıhan Doğan Turan'a eşi Arda Turan'dan destek geldi.

Arda Turan ile 2018 yılında dünyaevine gören sosyetik güzel Aslıhan Doğan, aynı yıl Hamza Arda'yı, 2020'de Asil Aslan'ı kucağına alarak anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Aslıhan Doğan, bir televizyon projesiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

340 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yarışmanın afişini paylaşan Aslıhan Doğan Turan, "Hakan Akkaya ile birlikte jüri koltuğunda oturacağımız, stillerin zorlu mücadelesini birlikte değerlendireceğimiz Stil İkonu programımız çok yakında başlıyor" ifadelerini kullandı.

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan jüri üyesi oldu! İşte yarışma programı ve partneri... - Resim : 1

Instagram'da 340 bin takipçisi olan Doğan, programın afişini yayınladı. Sosyetik güzel, paylaşımında "Hakan Akkaya ile birlikte jüri koltuğunda oturacağımız, stillerin zorlu mücadelesini birlikte değerlendireceğimiz Stil İkonu programımız çok yakında başlıyor" ifadelerini kullandı.

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan jüri üyesi oldu! İşte yarışma programı ve partneri... - Resim : 2

Turan'ın paylaşımına yorum yapan eşi Arda Turan ise "Hayırlı olsun karıcığım" yazdı. Paylaşıma Seda Sayan, Selin İmer, Nihal Candan ve Esin Övet'ten tebrik yorumu gecikmedi.

Kaynak: Haber Global TV

Aslıhan Doğan Turan Arda Turan magazin haberleri Hakan Akkaya