Dev maçta Arda Turan'a büyük onur! Tüm stat ayakta alkışladı

Atletico Madrid FC Barcelona İspanya La Liga

Atletico Madrid ve Barcelona'nın karşı karşıya geldiği maçta iki eski takımını izlemek için stada giden Arda Turan, maç öncesinde taraftarlar tarafından uzunca bir süre ayakta alkışlanarak onore edildi.

İspanya La Liga'da Atletico Madrid dev maçta FC Barcelona'yı konuk ederken tribünlerde tanıdık bir isim de yer aldı.

Futbolculuk kariyerini geçtiğimiz Ekim ayında sonlandıran Arda Turan, bir dönem formalarını terlettiği iki eski takımının kritik karşılaşmasını izlemek için tribündeki yerini aldı.

Wanda Metropolitano'da oynanan maçta Atletico Madridli taraftarlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ve uzunca bir süre ayakta alkışlanan Arda Turan, taraftarların sevgisine alkışlarla karşılık verdi ve eğilerek tribünleri selamladı. Tarihi anları Emre Çolak sosyal medya hesabından paylaştı.

La Liga resmi hesabı da o anları, "Metropolitano'da çok özel bir konuk" başlığıyla paylaştı.

ARDA TURAN'IN ATLETICO MADRID VE BARCELONA KARİYERİ

Arda Turan 2011 yazında 13 milyon Euro karşılığında Galatasaray'dan Atletico'ya transfer olmuş, forma giydiği 178 maçta 22 gol - 32 asistlik performans sergilemişti.

Atletico'da geçirdiği başarılı yılların ardından eski milli futbolcu 2015 yazında 34 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Barcelona'nın yolunu tutmuştu. Barcelona'da umduğu kadar şans bulamayan Arda Turan, 55 maçta forma giydi ve 15 gol - 11 asist üretti.

Arda Turan, Atletico Madrid ve Barcelona kariyerinde 2 La Liga şampiyonluğu, 1 Avrupa Ligi şampiyonluğu, 2 UEFA Süper Kupası, 3 İspanya Kupası, 2 İspanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: Haber Global TV

Atletico Madrid Barcelona Arda Turan Atletico Madrid Barcelona maçı