Arda Kural'dan yıllar sonra gelen aşk itirafı: "Çok acı çektim"

Magazin Haberleri
Arda Kural'dan yıllar sonra gelen aşk itirafı: "Çok acı çektim"

Yaşadığı zor günleri geride bırakan oyuncu Arda Kural katıldığı bir televizyon programında özel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kural, bir dönem aşk yaşadığı oyuncu Yıldız Asyalı’dan ayrıldıktan sonra kötü günler yaşadığını söyledi.

Eski günlerine geri dönen ünlü oyuncu Arda Kural, yıllar sonra dikkat çeken bir aşk itirafında bulundu. 2.Sayfa programına konuk olan Kural, ‘Eyvah Babam’ dizisindeki partneri Yıldız Asyalı ile ilgili konuştu.

Arda Kural 8

"YILDIZ’DAN AYRILDIKTAN SONRA ÇOK ACI ÇEKTİM"

Yıldız Asyalı’nın ilk aşkı olduğunu belirten Arda Kural, “İlk aşkıma çok tutulmuştu. Aklımda ondan başkası geçmiyordu. Hayatım Yıldız olmuştu, hep onu düşünüyordum. Sette Yıldız, evde Yıldız... Kasıtlı olarak değil ama bizi ayırdılar. 'Önünüzde parlak bir gelecek var, birbirinizin önünü kesmeyin' deyip ayırdılar. Çok acı çekmiştim. O günlere ait her şeyi hatırlıyorum ama hatırlamak istemiyorum."

Arda Kural

"YILDIZ İLE YAN YANA GELMEYE KORKUYORUM"

“Ekranlardan uzak kaldığım dönemde Yıldız beni çok aradı. Ben görüşmek istemedim. Ben ondan korkuyorum. Yıldız ile yan yana gelmekten korkuyorum. Çok severim, insan olarak da kişilik olarak da! Ayrıldıktan sonra 2 yıl kendime gelemedim. Sonra kendime söz verdim 'Yıldız'la asla görüşme' dedim."

Özel hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Arda Kural, "Hayatımdaki kişi benci değil senci olacak. Ben de öyle olacağım. Kendini beğenmiş olmayacak" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Kural Yıldız Asyalı 2. Sayfa magazin magazin haberleri Yıldız Asyalı kimdir