Yıldız Asyalı kimdir, aslen nereli?

Magazin Haberleri
Yıldız Asyalı kimdir, aslen nereli?

Ünlü oyuncu Arda Kural’ın katıldığı bir televizyon programında Yıldız Asyalı'ya aşık olduğunu söylemesinden sonra Yıldız Asyalı'nın hayatı merak edildi. Peki Yıldız Asyalı kimdir, aslen nereli? Yıldız Asyalı kaç yaşında ve evli mi? İşte Yıldız Asyalı biyografisi...

Arda Kural, katılmış olduğu bir TV programında daha önce büyük bir ihtimalle hiç kimsenin bilmediği büyük bir itirafta bulundu. Geçmiş olduğumuz dönemler içerisinde psikolojik sorunlarla gündem konusu olan oyuncu daha 17 yaşındayken Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Yıldız Asyalı ile berber kamera karşısına geçmişti. Kural, rol arkadaşına olan büyük aşkını da yıllar sonra itiraf etti. Peki, Yıldız Asyalı kimdir, aslen nereli?

YILDIZ ASYALI KİMDİR?

26 Mayıs 1983 tarihinde doğan güzel oyuncu Yıldız Asyalı aslen İstanbulludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Asyalı'nın müziğe karşı duymuş olduğu ilgisi de henüz küçük yaşlardayken başladı. Bu nedenle de daha çok küçük yaşlarda şarkı söylemeye başlamıştır ve beş yaşında da piyano çalmayı öğrenmiştir. Solist olarak İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu bünyesinde görev almıştır.

yıldız asyalı hayat bilgisi

Asyalı, 12 yaşında Nabucco Operası'nda 'Kral Ve Ben' müzikalinde bulunmuş ve 13 yaşında da Sarah Brightman ile birlikte İstanbul Devlet Opera ve Bale Orkestrası eşliğinde Lösemili Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen konser bünyesinde aynı sahneyi paylaşmıştır. Ünlü oyuncu, 15 yaşından itibaren de pek çok sevilen dizi ve filmde oyunculuk yapmıştır.

YILDIZ ASYALI EVLİ Mİ?

23 Kasım 2015 tarihinde iş insanı Emre Vatansever ile dünya evine girmiştir ve güzel oyuncu Yıldız Asyalı'nın Ayşe Mira isimli bir kızı vardır. 2017 senesinde Emre Vatansever'den boşanan Yıldız Asyalı, 30 Haziran 2020 tarihinde de yönetmen Kerem Saka ile evlenmiştir.

yıldız asyalı kimdir

YILDIZ ASYALI’NIN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Çifte Bela – Hakikat

Eyvah Kızım Büyüdü – Ece

Eyvah Babam – Ece

Hayat Bilgisi – Rüya Şahiner

Yıldızların Altında – Nilgün

Mucize Doktor – Sibel hanım

Elif – Rana

Hayat Bazen Tatlıdır

Asayiş Berkemal – Ceyda Tekineli

Akasya Durağı – Melda

Adab-ı Muaşeret – Zeynep

Kahve Bahane – Jale

Pulsar – Hazan

Şöhret Okulu

Yasak Elma – Esra

Şarkılar Susmasın

Aşkın Dansı – Sevgi Emektir – Saliha

Daha Neler – Pınar

Avrupa Yakası – Esra/Özlem

Yıldız Asyalı kimdir Arda Kural magazin haberleri son dakika