Arayış dizisindeki 'soyunma' sahnesi olay oldu

Magazin Haberleri Dizi Haberleri Disney Plus
Arayış dizisindeki 'soyunma' sahnesi olay oldu

Disney Plus'ta yayınlanan Arayış dizisindeki bir sahnede Mehmet Günsür'ün oynadığı Tufan, herkese "Soyunun" diyor herkes bir anda çırılçıplak kalıyor. Dizideki sahne bir anda sosyal medyada viral olunca "Midem bulandı" yorumları da beraberinde geldi.

Başrollerini Aslı Enver, Mehmet Günsür, Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak gibi oyuncuların paylaştığı Arayış dizisi, Disney+ Türkiye'de izleyiciyle buluştu. Dizideki soyunma sahne dikkat çekti.

Arayış dizisindeki 'soyunma' sahnesi olay oldu - Resim : 1

İZLEYİCİLERİN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Dizinin bir sahnesinde Mehmet Günsür'ün oynadığı Tufan karakteri, kendisiyle seans yapmaya gelenlere "Soyunun" diye bağırıyor. Tufan'ı duyanlar ise bir anda soyunmaya başlıyor ve saniyeler içinde herkes çırılçıplak kalıyor. Aslı Enver'in hayat verdiği Nisan, durum karşısına tepkisiz kalırken Tufan'ın "Soyun ya da git" sözleriyle iyice şaşkına dönüyor.

Arayış'taki soyunma sahnesi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dilene düştü. Sahneden rahatsız olan birçok kullanıcı "Midem bulandı" ve "Bu nasıl sanat" yorumu yapıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Arayış dizisi Aslı Enver Mehmet Günsür dizi haberleri