‘Annem sevdiğim adamı elimden alıp evlendi’ demişti! Ünlü ailede skandal

Haberglobal.com.tr
Magazin Haberleri ABD
‘Annem sevdiğim adamı elimden alıp evlendi’ demişti! Ünlü ailede skandal

Dünyaca ünlü Miley Cyrus’ın ailesi skandallarla magazin gündeminden düşmüyor. Cyrus'un annesi Tish Cyrus Prison Break dizisinin yıldızı Dominic Purcell ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Tish Cyrus'ın 24 yaşındaki kızı Noah ile 54 yaşındaki Purcell'ın daha önce ilişkisi olduğu iddia edildi

Gösteri dünyasının en tanınmış ailelerinden biri olan olan Cyrus’lar ortaya atılan iddialar ile magazin gündemini salladı.İki yıl önce Billy Ray Cyrus ile boşanan Tish Cyrus, ayrılığın ardından gönlünü Dominic Purcell’a kaptırarak yeniden nikah masasına oturmuştu.

‘Annem sevdiğim adamı elimden alıp evlendi’ demişti! Ünlü ailede skandal - Resim : 1

Sosyal medyada yer alan iddialara göre Tish’in kızı Noah’ın daha önce Dominic ile aşk yaşadı ve annesi kızının sevgilisini çaldı.62 yaşındaki country müziğin tanınan isimlerinden Billy Ray Cyrus ile 1993'te dünyaevine giren 56 yaşındaki Tish Cyrus'ın evliliği 2022 yılında bitti.Ünlü çiftin Miley (30), Braison (29) ve Noah (24) olmak üzere üç çlocuğu bulunuyor.Miley Cyrus’un annesi Billy Ray, geçtiğimiz yıl kendisinden 28 yaş küçük olan şarkıcı Firerose ile dünya evine girmişti

 

ANNESİNİN BAŞ NEDİMESİ OLDU

Babasıyla arasında soğuk rüzgarlar esen Miley, annesi Tish’in evliliğini onaylayarak düğününde annesinin baş nedimesi oldu.
Boşanma konusunda babasının tarafını tutan Noha Cyrus ise annesinin düğününe katılım sağlamamıştı.

"NOAH İLE DOMINIC'İN İLİŞKİSİ VARDI"

Aileye yakın kaynaklar US Weekly'ye konuşarak; şu ifadeleri kullandı: Aslında başlangıçta Noah ile Dominic'in romantik bir ilişkisi vardı. Tish de bu durumdan haberdardı.

Ama bunu umursamadı ve Dominic ile kendisi de görüşmeye başladı. Noah ve Tish arasındaki kargaşa insanların düşündüğünün çok ötesine geçiyor.Noah, Tish'in Dominic'i ondan çalmasına çok üzülüyor.