Angelina Jolie ve Brad Pitt arasındaki hukuk savaşında son nokta

Angelina Jolie ve Brad Pitt arasındaki hukuk savaşında son nokta

2020 Nisan ayında boşanmalarının ardından mal paylaşımı davası süren Angelina Jolie ve Brad Pitt'in son kalan ortak mülküyle ilgili yaşanan gelişme ikisi arasındaki hukuk savaşının sona ermesini sağladı.

2020 yılı Nisan ayında boşanmalarının ardından mal paylaşımı davası süren Angelina Jolie ve Brad Pitt’in Fransa’daki ortak mülküyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Jolie, Jolie ve Pitt'in 2008 yılında evlendiği yer olan, 164 milyon dolarlık Miraval Şatosu şaraphanesindeki yüzde 50’lik hissesini şarap grubu Tenute del Mondo'ya sattı. Böylece ikili arasında bir süredir devam eden mal paylaşımına yönelik hukuk savaşı da sona ermiş oldu.

NTV'nin haberine göre, Jolie’nin eylül ayında alkol şirketi ve emlak hisselerini satma planları, Pitt tarafından kendisine açılan bir davayla engellenmişti. Pitt, Jolie’yi Nouvel şirketi aracılığıyla sahip olduğu yüzde 50 hissesini devretmek için kendisini anlaşmadan çıkarmaya çalışmakla suçlamıştı.

'PİTT'E YÖNELİK EYLEMLERİ İKİNCİ NİTELİKTE'

Çiftin devam eden yasal mücadelelerine hakim bir kaynak, son davalar hakkında, “Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e yönelik eylemleri kinci nitelikte” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diğer