Alkol paylaşımıyla eleştirilen Somer Şef'ten tepkilere yanıt: Çocuklar çalışmamızı örnek alsın

Alkol paylaşımıyla eleştirilen Somer Şef'ten tepkilere yanıt: Çocuklar çalışmamızı örnek alsın

Sosyal medya hesabından alkol tanıtımı yaptığı için eleştirilen MasterChef jüri üyesi Somer Sivrioğlu, yeni bir paylaşım yaparak kendisine gelen tepkilere yanıt verdi.

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'nun son paylaşımı olay oldu.

Somer Şef bir alkol firmasıyla ilgili paylaşım yaparak şunları yazdı: 

"Oğul ile geçtiğimiz günlerde buluşmuş, dostlarla bir araya geleceğimiz, güzel bir pazar sofrası kurmayı hayal etmiştik. Ama pandemi şartlarında mümkün olmadı. Bana buluştuğumuzda +1 dinlendirme tekniği ile üretilmiş yeni E...s’leri tattırmıştı, çok da beğenmiştim. Türkiye topraklarında doğan bir markanın dünyanın 3. üretim tekniği olmaya aday bir üretim tekniği geliştirmesi beni çok heyecanlandırdı."

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Sivrioğlu'nun paylaşımı kısa sürede gündem olurken takipçileri çocukların da takip ettiği şefe sitem etti. Somer Şef'e "Sana yakışmadı", "Takipten çıkarıyorum" ve "Sen insanlara böyle mi örnek oluyorsun" gibi yorumlar yağarken, birçok destek yorumu da geldi.

TEPKİLERE CEVAP VERDİ

Kendisine gelen tepkiler üzerine çekim yaparken çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşan Sivrioğlu, "Çocuklar ve gençler illa bir şeye özenecekse; gece çekip yapıp sabah 6'da yeni bir çekime başlamamıza örnek alsın, çalışmaya özensin" dedi.

Alkol paylaşımıyla eleştirilen Somer Şef'ten tepkilere yanıt: Çocuklar çalışmamızı örnek alsın - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Somer Sivrioğlu MasterChef