MasterChef Türkiye 2020'de kim elendi? İşte 22 Kasım MasterChef Türkiye'de yaşananlar…

MasterChef Türkiye 2020
MasterChef Türkiye 2020'de kim elendi? İşte 22 Kasım MasterChef Türkiye'de yaşananlar…

TV8'in sevilen programı MasterChef Türkiye 2020'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununun ardından üç yarışmacı arasında oynanan eleme oyunu ile MasterChef'ten elenen isim açıklandı. Peki, MasterChef Türkiye 2020'den kim elendi?

Ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın sunumuyla ekrana gelen MasterChef Türkiye 2020’nin dün akşam yayınlanan son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. 

Haftanın son gününde Mavi takım ve Kırmızı takım, Azerbaycan mutfağından yemekler yaparak dokunulmazlığı kazanmaya çalıştı.

22 Kasım Pazar MasterChef 105. bölümde dokunulmazlığı kaybeden takımdan çıkacak son eleme adayı ile haftanın eleme adayları belli oldu. Bu üç yarışmacı ile yapılacak eleme oyunu ile de MasterChef 2020’ye veda eden isim açıklandı. Peki, MasterChef’te kim elendi?

MASTERCHEF’TE 3. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye’de bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu menüsü Azerbaycan mutfağı oldu. Kardeş ülke Azerbaycan'ın en sevilen beş yemeğini takımların yapması için verilen süre bir saat idi. İki takım da en başarılı menüyü çıkarabilmek için kıyasıya mücadele etti. 

Şefler, tadım yaptıktan hangi yemekte hangi takımın yaptığı yemek daha başarılı açıkladı. Buna göre Kırmızı takım, beş yemekten üçünde daha başarılı olduğu için dokunulmazlık oyununu kazandı. 

AZERBAYCAN MUTFAĞI MENÜ

- Dovga çorba: Mavi takım,

- Şah pilavı: Kırmızı takım,

- Gürze: Mavi takım,

- Sazan Levengi: Kırmızı takım,

- Şekerbura: Kırmızı takım.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bireysel dokunulmazlık için mutfağa girdi. Yarışmacılara, ana ürün olarak yer elması verildi ve yaratıcı bir yemek yapmaları için 40 dakika süre verildi. 

Süre sonunda beş isimden şeflerin en çok beğendiği kişiler Barbaros, Emir ve Özgül oldu. Finale kalan bu üç isim arasından ise bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Emir oldu.

MasterChef Türkiye 2020'de kim elendi? İşte 22 Kasım MasterChef Türkiye'de yaşananlar… - Resim : 2

MASTERCHEF TÜRKİYE 2020'DE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye 105. bölümde eleme adayları olan Sefa, Uğur, Ayyüce arasından Ayyüce bu hafta yarışmaya veda etti.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye 2020