Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın mezarını ziyaret etti

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın mezarını ziyaret etti

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz ay vefat etmişti. 45 yaşındaki şarkıcı, bulduğu her fırsatta mezarını ziyaret ettiği Selçuk Tektaş'ın yokluğuna alışamıyor.

Ünlü türkücü Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş koronavirüse yakalanmış ve yaklaşık bir ay yoğun bakımda kalmıştı. Tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Tektaş, 21 Temmuz Çarşamba günü Teşvikiye Camii’nde kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın mezarını ziyaret etti - Resim : 1

Bulduğu her fırsatı Selçuk Tektaş'ın mezarında geçiren Alişan, bugün de kuralı bozmadı. Alişan, kardeşinin mezarında çektiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın mezarını ziyaret etti - Resim : 2

Kardeşinin vefatıyla zor günler geçiren şarkıcı Alişan, uzak kaldığı sosyal medyaya 20 gün sonra geri döndü. Alişan, kardeşimin emanetleri dediği yeğenleri Eyşan, Ceylan ve kızı Eliz'in fotoğrafını 'Aşklarım' notuyla Instagram'da paylaştı.

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın mezarını ziyaret etti - Resim : 3

SAHNEDE DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Alişan, 14 Ağustos'ta Kıbrıs’ta hayranlarıyla buluştu. Sahnede duygusal bir konuşma yapan Alişan, gözyaşlarını tutamadı.

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın mezarını ziyaret etti - Resim : 4

Şarkılarını seslendirmeye başlamadan önce kendisini dinlemeye gelenlere kısa bir konuşma yapan Alişan, "Kardeşimsiz ilk kez Kıbrıs'a geldim... Amacım burada size güzel bir gece yaşatmak.  Bu duygularım için kusura bakmayın... Dünya gerçekten çok boş! Kardeşinize, ailenize, sevdiklerinize, çocuklarınıza sahip çıkın... Çünkü bir anda yok olup gidiyorlar... Ellerinizden uçup gidiyorlar... İzninizle bugün tüm şarkılarımı kardeşim Selçuk için okuyacağım..." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Alişan Selçuk Tektaş magazin haberleri koronavirüs sosyal medya