Aleyna Tilki'den olay itiraf! "Bana DM'den yürüdü" dedi ve şarkıcıyı açıkladı

Aleyna Tilki Enes Batur Magazin Haberleri
Aleyna Tilki'den olay itiraf! "Bana DM'den yürüdü" dedi ve şarkıcıyı açıkladı

Enes Batur'un Youtube kanalına konuk olan Aleyna Tilki, "Sana DM'den yürüyen bir ünlü gösterir misin?" sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşkına çevirdi. Los Angeles'ta kaldığı bir otelde Justin Bieber'ın kendisine yürüdüğünü öne süren ünlü şarkıcı, açıklamasıyla sosyal medyaya damga vurdu.

Attığı her adımla adından söz ettiren Aleyna Tilki, son olarak saplantılı hayranıyla gündeme gelmişti. Tilki, evine girmeye çalışan hayranından şikayetçi olmuştu.

Genç şarkıcı şimdi de Enes Batur'un programında yaptığı açıklamalarla magazin gündemine damga vurdu. Tilki, Enes Batur'un "Sana DM'den yürüyen bir ünlü gösterir misin?" sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırttı.

"JUSTİN BİEBER BANA YÜRÜDÜ"

Türkiye'de kendisine yürümeyen kimsenin kalmadığını ifade eden Tilki, yabancı ünlülerden örnek vermek isteyerek Los Angeles'ta bir otel lobisinde Justin Bieber'ın kendisine yürüdüğünü iddia etti.

İlk başta Bieber'ın tanımadığını söyleyen Tilki, kalktıktan sonra iki kızın onunla fotoğraf çektirmek istediğini görünce olayın farkına vardığını ve kim olduğunun cevabını barmenden aldığını açıkladı.

 

 

Aleyna Tilki Enes Batur magazin son dakika Justin Bieber