Aleyna Şen kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Zeynep Aleyna Şen hakkında her şey

Exatlon Challenge Aleyna Şen
Aleyna Şen kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Zeynep Aleyna Şen hakkında her şey

Zeynep Aleyna Şen, Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı Exatlon Challenge'da yarışacak 18 yarışmacı arasına ismini yazdırdı. İşte Aleyna Şen hakkında bilmeniz gereken her şey, dövmeleri ve fotoğrafları

Exatlon yarışmacısı Aleyna Şen, Exatlon Challenge Youtuber'ın 18 kişilik ilk kadrosunda kendine yer buldu. Dövmeleri ve çılgın paylaşımlarıyla dikkat çeken Zeynep Aleyna Şen hakkında bilmeniz gerekenler...

ALEYNA ŞEN KİMDİR?

Zeynep Aleyna Şen, bir VLogger yani Video Blogger. Özellikle makyaj ve güzellik videoları ile Youtube ve Instagram'da öne çıkan Aleyna Şen 20 Temmuz tarihinde doğdu. Yani bir Yengeç burcu. 2016 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde yükseköğrenimine başlayan Aleyna Şen'in instagramda 170 bin, Youtube'ta 25 bin 700 takipçisi bulunuyor.

Aleyna Şen'in paylaşımlarından en çok dikkat çeken şeylerden biri vücudun farklı bölgelerinde yer alan ilginç dövmeleri.

Darth Vader, gözü siyah bantlı Bakire Meryem, yara izi dövmesi, boynunda ise Bullshits dövmesi bulunan Zeynep Aleyna Şen tam bir dövme tutkunu. Bacağında, kollarında bunların dışında bir çok ilginç dövme bulunuyor.

Aleyna Şen kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Zeynep Aleyna Şen hakkında her şey - Resim : 1

Aleyna Şen kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Zeynep Aleyna Şen hakkında her şey - Resim : 2

Aleyna Şen kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Zeynep Aleyna Şen hakkında her şey - Resim : 3

 Aleyna Şen kimdir? Exatlon Challenge yarışmacısı Zeynep Aleyna Şen hakkında her şey - Resim : 4