Alev Alev dizisinden çok konuşulacak bir bölüm

Alev Alev dizisinden çok konuşulacak bir bölüm

Show TV'nin başarılı dizisi Alev Alev'in 15. bölümünde geçmişteki kapatılmamış hesaplar yeniden açılıyor. Bölüm için belirlenen Kadın İsterse etiketi de dizinin yeni bölümüne dair ipuçları içeriyor.

Alexandre Laurent’nin yönettiği TV dizisi “Bazar de la Charite”den uyarlanan Alev Alev dizisinde bu hafta şaşırtan gelişmeler yaşanacak. 

Çelebi'nin Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı 15. bölümde Çelebi'nin baskılara karşı direnip direnemeyeceği en çok merak edilen konu.

Öte yandan geçmişteki hesapların yeniden açılacağı yeni bölümde Çelebi yine Cemre'ye engel olmaya devam edecek.

Kadın isterse

Dizi için bugün twitter'da belirlenenen Kadın İsterse etiketinden de anlaşılabileceği gibi Alev Alev'in 15. bölümünde kadın dayanışmasını fazlasıyla göreceğiz. Rüya, Hanım, Tomris ve Çiçek güç birliği yapacak. 

Bu akşam saat 20:00'den itibaren Show TV'den yayınlanacak olan Alev Alev dizisi bir yandan da Hülya karakterini canlandıran Nurhan Özenen'in açıklamalarıyla gündemde.

Kendi karakterini "güç seven biri" olarak değerlendiren Özenen, diziye konuk oyuncu olarak başlamıştı. 

Alev Alev dizisinin başarısında kadına şiddeti gündeme getirmesinin de önemli bir pay sahibi olduğunu kaydeden Nurhan Özenen, kendi karakterini ise güce tapan bir kadın olarak yorumladı.

Kaynak: Haber Global TV

Alev Alev dizisi dizi haberleri dizi show tv dizileri