Melis Sezen Sadakatsiz'de Derin Güçlü karakterini nasıl hayatta tuttu?

Dizi Haberleri Sadakatsiz
Melis Sezen Sadakatsiz'de Derin Güçlü karakterini nasıl hayatta tuttu?

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen başarısıyla karakterini hem dizide hem de hayatta tutmayı başardı.

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisi ilk bölümünden beri hemen hemen her gün konuşuluyor.

Cansu Dere'nin uzun bir süre sonra tekrar ekranlara döndüğü dizi olarak umut vadeden dizi beklentileri karşıladı ve hızla yoluna devam ediyor. 

BBC'de yer alan ödülü Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz, her ne kadar orijinaline sadık kalmaya çalışsa da Türkiye'de başka faktörlerin öne çıkması nedeniyle sapmalar yaşanıyor.

Dizinin en önemli karakterlerinden Derin Güçlü'nün orijinaline göre birkaç bölüm kalıp diziden ayrılması gerekirken şartlar farklı gelişti ve Derin karakteri, Sadakatsiz'de hayatta kalmayı başardı.

Karakteri canlandıran Melis Sezen o kadar başarılı oldu ki sadece dizinin senaryosu değil afişi de değişti. 

Dizinin afişinde artık sadece Cansu Dere ve Caner Cindoruk yok. Melis Sezen de afişteki yerini aldı. Yeni afişle birlikte hikayenin de tamamen değişmesi bekleniyor. 

Melis Sezen kimdir?

Melis Sezen, 2 Ocak 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Koç Üniversitesi'nde Medya ve Görsel Sanatlar okuyan Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle ekranlarda ilk kez göründü. 

Anne ve babası göçmen olan Sezen'in bir de kardeşi bulunuyor. 

Melis Sezen'in oyunculuğunda annesinin önemli bir rolü bulunuyor. Kızının yeteneğini keşfedip onu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne yazdıran annesi sayesinde Sezen başarılı bir kariyere sahip oldu.

Siyah İnci dizisinin ardından Dünya Hali ve Tilki Yuvası filmlerinde rol alan Melis Sezen, Bizim İçin Şampiyon filmiyle kariyerinde zirve yapmıştı. 

Melis Sezen son olarak Sadakatsiz'de Deren karakterini canlandırıyor. 

Derin Güçlü nasıl bir karakter?

Sadakatsiz dizisi karakteri Derin Güçlü, 24 yaşında Tekirdağ doğumlu. Moda tasarımı okuyan Derin, bir evin tek kızı konumunda. Gülç bir babası olan Derin, ailenin prensesi konumunda. 

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Sadakatsiz dizisi kanal d dizileri