Alev Alev Final Full İzle - 28. Bölüm

Alev Alev
Alev Alev Final Full İzle - 28. Bölüm

Show TV'de Alev Alev dizisinin merak edilen finali yani 28. bölümü yayınlandı. 27 Mayıs 2021 Perşembe tarihli Alev Alev dizisinin finali tek parça olarak internete yüklendi. İşte Alev Alev dizisinin 28. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Alev Alev Final Full izle.

Alev Alev dizisinin heyecanla beklenen finali yani 28. bölümü 27 Mayıs 2021 Perşembe günü Show TV kanalında yayınlandı. 

ALEV ALEV 28. BÖLÜMDE NE OLDU?

Sarnıç yangınının külleri sönmek, herkesin hayatını kaplayan dumanı ise tamamen dağılmak üzeredir.

Ömer'in yakalaması sonrasında Çelebi yolun sonuna gelir. Yaptığı onca kötülüğün cezasını ödemeye başlayacaktır. Cemre korkmadan yeni hayatını kurmak için adımlar atmaya başlarken, Hanım'ın kocasının hapisten çıkması büyük bir paniğe yol açar. Çiçek'in beklenmedik hamlesi ile İskender ve Çiçek'in imkansız aşkı son sınavını verir. Rüya'nın verdiği müjde Ömer başta olmak üzere herkesi mutlu eder. Altan ve Tomris arasındaki aşk filizlenirken, Tomris'in Çiçek'le yüzleşmesi Çiçek'in kaderini sonsuza dek değiştirir. Sarnıç yangınının külleri sönmek, herkesin hayatını kaplayan dumanı ise tamamen dağılmak üzeredir.

ALEV ALEV 27. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yaşadığı ortaya çıkan Çelebi yurtdışına kaçmak için tüm yolları denemeye başlar.

Ömer Çelebi'yi kaçmadan yakalamak için gözünü karartırken, beklemediği bir isim ona destek olur. Cemre ameliyata alınan Ozan'ın yanına koşarken karşısında öfkeli Seher'i bulur.

Çelebi'den korktuğu için mahalleye de dönemeyen Cemre, kamuoyunun dikkatini üstüne çekecek bir hamle yapar. Tomris ve ekibi ameliyatta Ozan için ellerinden gelen her şeyi yaparken, Yedikule Mahallesi'nin gözü kulağı çıkacak sonuçtadır.

ALEV ALEV DİZİSİNİN KONUSU

Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre… Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya… Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek… Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi’nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir… 

ALEV ALEV FİNAL İZLE - 28. BÖLÜM 

Show TV'de 27  Mayıs'ta yayınlanan Alev Alev dizisinin 28. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

KÜNYE

Yönetmenler: Ahmet Katıksız, U.Hakan Eren, Özgür Sevimli

Senaryo: Burcu Görgün, Damla Serim 

Besteci: Toygar Işıklı

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Yamaç Okur

Görüntü Yönetmeni: Gökhan Atılmış

Sanat Yönetmeni: İsmail Durmaz

Kostümler: Burcu Şener

Kurgu Yönetmeni: Deniz Bulut Güner

Oyuncular

Cemre: Demet Evgar

Çiçek: Hazar Ergüçlü

Rüya: Dilan Çiçek Deniz

Çelebi: Cem Bender

Ozan: Berkay Ateş

Ömer: Cihangir Ceyhan

İskender: Berker Güven

Ali: Toprakcan Adıgüzel

Bülent: Cem Sürgit

Korkut: Yiğit Sertdemir

Tomris: Zuhal Olcay

Hanım: Veda Yurtsever

Alexandre Laurent’nin yönettiği TV dizisi “BAZAR DE LA CHARITE” ve orijinal hikayesinden uyarlanmıştır.

ALEV ALEV 28. BÖLÜM FRAGMANI

dizi izle Alev Alev dizisi dizi haberleri dizi show tv dizileri Show TV Alev Alev izle Alev Alev dizi izle alev alev son bölüm izle