Alev Alev 24. Bölüm İzle

Alev Alev
Alev Alev 24. Bölüm İzle

Show TV'de Alev Alev dizisinin merak edilen 24. bölümü yayınlandı. 22 Nisan 2021 Perşembe tarihli Alev Alev dizisi tek parça olarak internete yüklendi. İşte Alev Alev dizisinin 24. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Alev Alev 24. Bölüm izle.

Alev Alev dizisinin heyecanla beklenen 24. bölümü 22 Nisan 2021 Perşembe günü Show TV kanalında yayınlandı. 

ALEV ALEV 24. BÖLÜMDE NE OLDU?

Umudunu yitirmiş Çelebi, Cemre ve Ozan için kötü bir son hazırlarken, kendisinin de son durağa geldiğini anlamıştır.

İşlediği tüm suçları İskender'e yüklemeye çalışan Çelebi'nin önüne sürpriz engeller çıkarken, hapisten çıkma umutları da tükenir. Rüya Çiçek'e küsmüş olmasına rağmen başını beladan kurtarmak için kolları sıvarken Çiçek, İskender'i Bülent cinayetinden kurtarmak için, hayatını alt üst edecek riskli bir karar verir. Rüya'nın İzmir'e gitme kararı sonrası, Ömer Rüya'yı kaybetme korkusunu ilk kez bu kadar derinden yaşar ve onu kaybetmemek için gözünü karartır. Umudunu yitirmiş Çelebi, Cemre ve Ozan için kötü bir son hazırlarken, kendisinin de son durağa geldiğini anlamıştır.

ALEV ALEV 23. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Bülent cinayetine dair sırlar açığa çıkmaya başlayınca, İskender ve Çiçek köşeye sıkıştı. Çelebi'nin avukatının yaptığı ihbar üzerine finalde Çiçek, kasten adam öldürme şüphesiyle gözaltına alındı. Bülent'in ölümüyle hayatları alt üst olan Çiçek ve İskender'in yaşayacakları şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

‘Alev Alev’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde Bülent'in ortadan kaybolması herkesin dikkatini çekti. Tomris, Bülent'i bulmak için harekete geçerken, Rüya da depoda yakaladığı ipucu üzerine Çiçek'i sorguladı. Çelebi'nin avukatı da olaya dair bilgi edinirken, Bülent cinayetine dair gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Çelebi'nin avukatının, İskender ve Çiçek hakkında verdiği ihbar üzerine polisler harekete geçti. Finalde Çiçek, kasten adam öldürme suçundan gözaltına alındı.

Çelebi'nin hapishaneye girmesiyle derin bir nefes alan Cemre, kızı Güneş'e kavuştu. Kızıyla birlikte yeni evlerinde, yeni bir hayata başlayan Cemre'nin, Ozan ile aralarında yaşanan duygusal yakınlaşma da dikkat çekti. Çelebi'nin tutuklanmasıyla büyük bir yükten kurtulan ikili, beraber akşam yemeğine çıktı. Akşam yemeği sonrasında Ozan, yaptığı sürpriz evlilik teklifiyle Cemre'yi büyük bir şaşkınlığa uğrattı.

Kardeşinin hamlesi sonucu tutuklu yargılanmaya başlayan Çelebi'nin hedefinde İskender vardı. Kurtuluş yollarını düşünmeye başlayan Çelebi, İskender'e karşı savaş başlattı. Rüya ile görüşmek isteyen Çelebi, Kenan cinayetini İskender'in üzerine atmayı planladı. Rüya'ya, babasının katilinin İskender olduğunu ve bunu kanıtlayabileceğini açıklayan Çelebi, evinde bir video olduğunu söyledi. Çelebi'nin söylediği kanıta ulaşan Rüya, babasını evden İskender'in çıkardığını gösteren videoyu izleyince şoke oldu. Gördüklerinden sonra Rüya, İskender'i ihbar etti. İskender, Kenan cinayeti sebebiyle gözaltına alındı.

İskender'in gözaltına alındığını duyan Çiçek, tüm gerçekleri açıklamak için Rüya ile yüzleşmeye gitti. İskender'in aslında katil olmadığını söyleyen Çiçek, gizlediği her şeyi itiraf etti. İskender'e yardım ettiğini de söyleyen Çiçek'in itirafları Rüya'yı şoke etti. Rüya, duyduğu gerçeklerden sonra büyük bir yıkım yaşadı. Rüya, İskender'le ilgili şikayetini geri çekti ancak Çelebi'nin yaptığı bir diğer hamle sonucu İskender, serbest kalamadı. Bülent cinayetine dair yaptıkları ihbar sonucu İskender, gözaltında tutulmaya devam etti.

ALEV ALEV DİZİSİNİN KONUSU

Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre… Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya… Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek… Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi’nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir… 

ALEV ALEV 24. BÖLÜM İZLE

Alev Alev dizisinin 24. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

KÜNYE

Yönetmenler: Ahmet Katıksız, U.Hakan Eren, Özgür Sevimli

Senaryo: Burcu Görgün, Damla Serim 

Besteci: Toygar Işıklı

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Yamaç Okur

Görüntü Yönetmeni: Gökhan Atılmış

Sanat Yönetmeni: İsmail Durmaz

Kostümler: Burcu Şener

Kurgu Yönetmeni: Deniz Bulut Güner

Oyuncular

Cemre: Demet Evgar

Çiçek: Hazar Ergüçlü

Rüya: Dilan Çiçek Deniz

Çelebi: Cem Bender

Ozan: Berkay Ateş

Ömer: Cihangir Ceyhan

İskender: Berker Güven

Ali: Toprakcan Adıgüzel

Bülent: Cem Sürgit

Korkut: Yiğit Sertdemir

Tomris: Zuhal Olcay

Hanım: Veda Yurtsever

Alexandre Laurent’nin yönettiği TV dizisi “BAZAR DE LA CHARITE” ve orijinal hikayesinden uyarlanmıştır.

ALEV ALEV 24. BÖLÜM FRAGMANI

dizi izle Alev Alev dizisi dizi haberleri dizi show tv dizileri Show TV Alev Alev izle Alev Alev dizi izle alev alev yeni bölüm izle alev alev son bölüm izle