Alev Alev 20. Bölüm İzle

Alev Alev
Alev Alev 20. Bölüm İzle

Show TV'de Alev Alev dizisinin merak edilen 20 bölümü yayınlandı. 25 Mart Perşembe tarihli Alev Alev dizisi tek parça olarak internete yüklendi. İşte Alev Alev dizisinin 20. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Alev Alev 20. Bölüm izle.

Alev Alev dizisinin heyecanla beklenen 20. bölümü 25 Mart 2021 Perşembe günü Show TV kanalında yayınlandı. 

ALEV ALEV 20. BÖLÜMDE NE OLDU?

Cemre evin içinde Çelebi'nin açığını ararken, Tomris'ten aldığı fikirle Çelebi'yi durdurmanın yolunu bulur.

Fakat başarıya ulaşabilmek için adımlarını son derece gizli atmak zorundadır. Restorandaki kavgadan sonra Ömer geri adım atmaz ve Rüya ile arası iyice gerilir.

İskender Bülent'e karşı Çiçek'in yanında olurken, Çelebi'nin müdahalesi İskender'i uçurumun kenarına sürükler. Ozan ve Cemre görüşebilmek için büyük tehlikeleri göze alırken, buluşmaları hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir.

ALEV ALEV 19. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ali Çiçek'e son bir şans vermek için eve döndüğünde, şok olacağı bir tablo ile karşılaşır. Cemre Çelebi ile olan mücadelesini, aynı evin içinde, kocası ile dip dibe sürdürmeye başlar. Ali Çiçek'e son bir şans vermek için eve döndüğünde, şok olacağı bir tablo ile karşılaşır. Birbirlerine tutkuyla bağlı olan Ömer ve Rüya, ilişkilerinde bir sınavdan geçmek üzeredir. Çelebi'ye karşı dışardan mücadele veren Ozan, Ömer ve Altan'ın yardımcısı Cemre olacaktır.

ALEV ALEV 20. BÖLÜM İZLE

Alev Alev dizisinin 20. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

ALEV ALEV DİZİSİNİN KONUSU

Büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre… Güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya… Fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek… Karakterleri ve hikayeleri birbirinden çok farklı bu üç kadının kaderleri bir sarnıçta çıkan yangında kesişir. Alevlerin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sil baştan giriştikleri mücadelede yolları gerçek aşka ve iyi kötü tüm yanlarıyla gerçek hayata düşer. Dışarıdan örnek adam olarak görünen varlıklı, karizmatik, imtiyazlı Çelebi’nin yok edici, kötücül soluğu hepsinin ensesindedir… 

KÜNYE

Yönetmenler: Ahmet Katıksız, U.Hakan Eren, Özgür Sevimli

Senaryo: Burcu Görgün, Damla Serim 

Besteci: Toygar Işıklı

Yapımcı: Kerem Çatay

İdari Yapımcı: Yamaç Okur

Görüntü Yönetmeni: Gökhan Atılmış

Sanat Yönetmeni: İsmail Durmaz

Kostümler: Burcu Şener

Kurgu Yönetmeni: Deniz Bulut Güner

Oyuncular

Cemre: Demet Evgar

Çiçek: Hazar Ergüçlü

Rüya: Dilan Çiçek Deniz

Çelebi: Cem Bender

Ozan: Berkay Ateş

Ömer: Cihangir Ceyhan

İskender: Berker Güven

Ali: Toprakcan Adıgüzel

Bülent: Cem Sürgit

Korkut: Yiğit Sertdemir

Tomris: Zuhal Olcay

Hanım: Veda Yurtsever

Alexandre Laurent’nin yönettiği TV dizisi “BAZAR DE LA CHARITE” ve orijinal hikayesinden uyarlanmıştır.

dizi izle Alev Alev dizisi dizi haberleri dizi show tv dizileri Show TV Alev Alev izle Alev Alev dizi izle alev alev yeni bölüm izle alev alev son bölüm izle