Ünlü oyuncu Erkan Bektaş korkuttu! Sağlık durumu nasıl?

Akıncı
Ünlü oyuncu Erkan Bektaş korkuttu! Sağlık durumu nasıl?

ATV'nin sevilen dizisi Akıncı'da Komiser Kemal karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erkan Bektaş, göğsünde hissettiği ağrı nedeni ile doktora başvurdu. Kalp damarlarında tıkanıklık olduğu tespit edilen oyuncu By-Pass oldu.

Akıncı dizisinde Komiser Kemal karakteriyle ekrana gelen ve bugüne kadar birçok tiyatro sinema ve dizide oynayan Erkan Bektaş, göğsünde hissettiği ağrı nedeni ile doktora başvurdu.

Erkan Bektaş, özel bir hastanede Minimal invazive Bypass ameliyat tekniğiyle ameliyat edildi. Başarılı ameliyat sonrasında Erkan Bektaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa sürede Akıncı setine döneceği öğrenildi.

Ünlü oyuncu Erkan Bektaş korkuttu! Sağlık durumu nasıl? - Resim : 1

ERKAN BEKTAŞ KİMDİR?

Erkan Bektaş, 11 Mart 1972 tarihinde Ankara'da doğmuştur. 1994 yılındaAnkara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Oyunculuk bölümünü kazandı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu.

Ankara Halk Oyuncuları Tiyatro Ve Sanat Etkinlik Derneğinde kursiyer olarak tiyatroya adım attı. Okul öncesi, sırasında ve sonrasında çalıştığı tiyatrolar: Ankara Halk Oyuncuları Tiyatro Ve Sanat Etkinlik Derneği, Kara Tiyatro, Tiyatro Tempo, A.S.T, Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş Tiyatrosu, Oyun Atölyesi, Stüdyo Oyuncuları, Tiyatro Oyunevi, Tiyatro Seyirlik, Tiyatro Pangar gibi tiyatrolarda çalıştı.

İlk olarak 2003 yılında Erkan Petekkaya, Zeynep Tokuş ve Esin Moralıoğlu'nun oynadığı, ''Bedel'' adlı dizi ile ekran karşısına çıktı.

Seslendirme sanatçılığı da yapan Erkan Bektaş, 2010 yılında Kadıköy'de kendi tiyatrosu "Tiyatro Baykuş"u kurdu.

"Sağ Salim 2 Sil Baştan" adlı sinema filminde Burçin Bildik, Ezgi Asaroğlu, Hüseyin Avni Danyal ile birlikte oynadı.

"Adını Kalbime Yazdım" adlı dizide Nasır karakterini canlandırdı.

Kaynak: Haber Global TV

Akıncı dizisi By-Pass magazin haberleri