Akıncı'nın yıldızından bomba itiraflar: Çok iyi yalan söylerim

Dizi Haberleri Akıncı
Akıncı'nın yıldızından bomba itiraflar: Çok iyi yalan söylerim

YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olan Akıncı dizisinin yıldızı Büşra Develi, samimi itiraflarıyla herkesi çok şaşırttı.

ATV ekranlarında izleyiciye yeni yılın ilk günü 'merhaba' diyen Akıncı dizisinin başrol oyuncusu hem PSM Online’dan hem de Zorlu PSM YouTube kanalından yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. 

27 yaşındaki oyuncu programda samimi açıklamalarda bulundu. 

Akıncı'nın yıldızından bomba itiraflar: Çok iyi yalan söylerim - Resim : 1

Ünlü oyuncu Büşra Develi, "Güzellik yarışmalarına katılmayı düşünüyor musun?" sorusuna, "Güzellik yarışmalarına hiçbir anlam veremiyorum. Bu zamana kadar da hiç katılmayı düşünmedim" şeklinde yanıt verdi.

Akıncı'nın yıldızından bomba itiraflar: Çok iyi yalan söylerim - Resim : 2

"900'LÜ HATLAR MAĞDURUYUM"

Büşra Develi, “Oyunculuk yapma isteği nereden geliyor” sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi. Ünlü oyuncu, “Ben bir 900’lü hatlar mağduruyum öncelikle. 900’lü hatların televizyonda reklamları çok çıkıyordu. Ben de arayıp ‘Merhaba ben Ömer, merhaba ben Mehmet’ diye o insanlarla sesimi değiştirip inandırdığımı düşünüyordum" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

"Kabarık bir telefon faturası gelene kadar böyleydi. Annem, babamın 900’lü hatları aradığını düşündü. Böyle karanlık bir geçmişi var aslında oyunculukla tanışmamın. Babamı çukura atarak oyunculukla tanıştığım an böyle oldu."

Akıncı'nın yıldızından bomba itiraflar: Çok iyi yalan söylerim - Resim : 3

"TELEFONDA BİRİ ÇOK UZATIRSA…"

Durumu kurtarmak için çok iyi yalan söylediğini itiraf eden başarılı oyuncu, “Ama yalancının teki değilim” diye eklemeyi ihmal etmedi.

Söylediği yalanlara örnekler veren Büşra Develi, telefonda biri çok uzatırsa telefonu uçak moduna aldığını söyledi. Daha sonra ise arayan kişiye geri dönüp “Şarjım bitti” diye yalan söylüyormuş.

AKINCI'YA SÜRPRİZ TRANSFER

ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu Mustafa Açılan, Taşkın Komiser karakteriyle dahil oldu.

Açılan, Akıncı’nın polis merkezindeki karakterlerinden biri olan Taşkın Komiser ile diziye renk katacak.

Akıncı'nın yıldızından bomba itiraflar: Çok iyi yalan söylerim - Resim : 4

Karakterinin Adanalı olduğunu ve bu nedenle şive çalışmaları yaptığını söyleyen ünlü oyuncu, Türkiye’nin ilk kahraman projesinde yer almaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirtti.

Kaynak: Haber Global TV

Akıncı dizisi akıncı dizisi haberleri Büşra Develi ibrahim selim ile bu gece programı dizi haberleri