Akın Akınözü'nün bayram pozuna beğeni yağdı

Hercai Camdaki Kız
Akın Akınözü'nün bayram pozuna beğeni yağdı

atv'de yayınlanan Hercai dizisiyle adından söz ettiren Akın Akınözü, dizinin final yapmasının ardından tatil sezonunu açtı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmeyen oyuncu, bayram pozuyla beğeni topladı.

Sevilen dizi Hercai'de Miran karakterini canlandıran Akın Akınözü, dizinin final yapmasının ardından tatile çıktı.

Yeni sezon için enerji toplayan Akın Akınözü, yaklaşık 3 milyon takipçisi bulunan Instragram hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. 

Akın Akınözü'nün bayram pozuna beğeni yağdı - Resim : 1

BAYRAM POZU GÜNDEM OLDU

30 yaşındaki oyuncu, bayram pozuyla beğeni topladı. Akınözü, kısa sürede gündem olan paylaşımına, "Bayramın ilk gününden, son gününe selam olsun..." notunu düştü. 

Akın Akınözü'nün bayram pozuna beğeni yağdı - Resim : 2

CAMDAKİ KIZ'IN HAYRİSİ KİM OLACAK?

Geçtiğimiz günlerde Akın Akınözü'nün hayranlarını heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterine hayat vereceği iddia edildi. Hercai’den sonra herhangi bir yapımdan teklif almadığı konuşulan Akınözü’nün isminin şimdilik sır gibi saklandığı belirtilirken, bu konuda net bir açıklama olmaması da kafaların karışmasına neden oldu.

Daha öncesinde şoför Hayri karakteri için ismi geçenler arasında Burak Deniz, Cihangir Ceyhan, Erkan Kolçak Köstendil isimleri yer almıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Akın Akınözü magazin haberleri Akın Akınözü kimdir